Paskelbtas Miesto naujienos

„Dobilo“ ugdytinius aplankė sėkmė

Pirmadienis, 11 January 2021 15:03 Parašė 

„Vyturiukų“ grupės ugdytinė ELZĖ-MARIJA JAKUBĖNAITĖ tapo konkurso  „Kiškis žaidžia ir mokosi“ nugalėtoja. 

Prasidėję 2021 metai atnešė į darželį visą puokštę laimėjimų ir dovanų.

Gruodžio mėnesį buvo paskelbtas kvietimas visiems darželiams dalyvauti respublikiniame konkurse „Kiškis žaidžia ir mokosi“. Tai buvo puiki proga laimėti naujausią, ką tik išleistą 80 puslapių sudarančią užduočių knygą „Kiškio obuoliukai“, skirtą vaikų ugdymuisi. Dalyviai buvo kviečiami piešti žaidžiantį ir besimokantį kiškį, kuris įkvėptų žaismingai mokytis visus vaikus. Paskelbto konkurso tikslas – išrinkti piešinius, tapsiančius reklaminiu dar kuriamos naujos edukacinių žaidimų programėlės, skirtos 4 – 7 metų vaikams, veidu. Konkurse dalyvavo 250 dalyvių. „Vyturiukų“ grupės ugdytinė Elzė-Marija Jakubėnaitė tapo nugalėtoja (mokytoja Agnė Pajaujytė).

Konkursas buvo paskelbtas ir darželio grupėms. 5 grupės, atsiuntusios daugiausia žaismingiausių, originaliausių piešinių, tapo  nugalėtojomis. Džiaugiamės, kad tarp nugalėtojų pateko ir mūsų darželio „Vyturiukų“ grupė. Visi grupės vaikai laimėjo 3 PDF „Kiškio obuoliukų“  užduočių rinkinius.

Tą pačią dieną sužinojome, kad mūsų grupė respublikiniame konkurse „Pagauk emociją“ laimėjo vaikiško žurnalo „Vakaro žvaigždelė“ prenumeratą visiems metams (mokytoja Dijana Borisovienė).

Tikimės, kad taip sėkmingai prasidėję 2021 m. ir toliau mus džiugins ugdytinių laimėjimais ir pasiekimais.

Vaikų lopšelio – darželio „Dobilas“ mokytoja ekspertė Dijana Borisovienė