×

Įspėjimai

JUser: :_load: Nepavyko įkelti nario su id: 43
Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Sportas

„Jonava Cycling Tour“ organizatoriai buria savanorių komandą

Pirmadienis, 23 May 2016 03:00 Parašė 

Didžiausios dviračių plento lenktynės Lietuvoje „Jonava Cycling Tour“ buria savanorių komandą ir į savo gretas kviečia aktyvius ir iniciatyvius Jonavos miesto jaunuolius. Lenktynės Jonavoje vyks šių metų birželio 4–5 d.

Organizatoriai Jonavoje vyksiančiam dviejų dienų sporto renginiui planuoja pakviesti apie 30 savanorių. Jie prieš renginį ir renginio metu padės įrengti dviračių lenktynių trasą, starto ir finišo vietą, padės informacijos centre, prisidės prie renginio viešinimo ir viso renginio organizavimo.

Tai puiki galimybė ne tik prisidėti prie puikios miesto šventės, bet ir įgyti naudingos patirties.

„Daugiadienės lenktynės Jonavoje vyks pirmą kartą, todėl savanorių pagalba išties reikalinga. Tiek mūsų, kaip organizatorių, tiek Jonavos rajono savivaldybės noras yra, kad šis renginys taptų kasmečiu, o jo lygis kasmet vis kiltų. Todėl tikimės, kad suburtos savanorių komandos branduolys taip pat taps neatsiejama šio renginio dalimi. Savanoriai renginiuose mums padeda įvairiose srityse, o Jonavoje šiemet taip pat ieškome ir kūrybingų žmonių, kurie prisidėtų ir prie viso renginio organizavimo ir viešinimo“, – teigė Pro Cycling LT direktorius Deividas Vileniškis.

Pirmą kartą rengiamose lenktynėse dalyvaus dvi profesionalios komandos, latvių „Rietumu-Delfin“ ir lietuvių „Staki-Baltik vairas“. Taip pat visas būrys mėgėjų komandų iš Lietuvos. Be pagrindinių lenktynių, birželio 4 d. taip pat vyks ir „TOYOTA kriteriumo“ varžybos ir Jonavos dviračių paradas. Visą savaitgalio dviračių sporto fiestą globoją susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius.

Daugiau informacijos apie renginį galima rasti www.jonavacyclingtour.lt, o savanorio anketą – www.jonavacyclingtour.lt/savanoriai