Paskelbtas Miesto naujienos

Jonavoje karantino metu pradedamos teikti nemokamos paslaugos gyventojams

Pirmadienis, 07 December 2020 10:37 Parašė 

Jonavos rajono savivaldybė kartu su Jonavos rajono neįgaliųjų veiklos centru pradeda teikti nemokamas paslaugas gyventojams – maisto produktų, medikamentų, higienos ar kitų būtinų prekių nupirkimą ir pristatymą, pagalbą sumokant mokesčius.

Šeimoms ir asmenims šios paslaugos teikiamos karantino, riboto karantino ar ekstremaliosios situacijos laikotarpiu, kai dėl COVID-19 ligos protrūkio ar epidemijos taikomos visuomenės sveikatos saugos priemonės riboja įprastą viešųjų paslaugų teikimą ir socialiai pažeidžiamiems asmenims sukelia nenumatytus kasdienio gyvenimo sunkumus.

Teisę į šias paslaugas turi šeimos arba asmenys, priklausantys didesnės rizikos susirgti sunkia COVID-19 ligos forma grupei, senyvo amžiaus (nuo 65 metų) ar negalią turintys asmenys.

Šios paslaugos neteikiamos asmenims, kurie teisės aktų nustatyta tvarka gauna ar turi teisę gauti atitinkamas socialines paslaugas.

Paslaugos teigiamos vykdant projektą „Kompleksinių paslaugų šeimai teikimas Jonavos rajono savivaldybėje“.

Paslaugos tel. (8 349) 60012, el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.