Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Krepšinis

NKL: lygoje neliko nepralaimėjusių komandų

Pirmadienis, 30 November 2020 08:13 Parašė 

Nors ir stipriai apkarpytas rungtynių skaičius, tačiau toliau tęsiasi Nacionalinės krepšinio lygos (NKL-Vikinglotto) čempionatas. Praėjusią savaitę buvo sužaisti dar septyni mačai, kai kurios ekipos tarpusavyje žaidė po du kartus. Šįkart vėl nerungtyniavo Jonavos „CBet“ komanda, tačiau jau šią savaitę Virginijaus Šeškaus kariauna turėtų išbėgti į aikštelę.

Praėjusią savaitę NKL čempionate buvo užfiksuoti šie rezultatai: Joniškio „Delikatesas“ – Kauno „Žalgiris-2“ 85:92 ir 52:111, „Šilutė“ – Šakių „Vytis“ 78:88, Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ – Molėtų „Ežerūnas-Atletas‘ 74:67 ir 77:76, Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ – „Gargždai“ 75:76 ir 64:52.

Koronavirusas labai stipriai pakoregavo čempionato eigą, nes labai skiriasi sužaistų rungtynių skaičius. Jei Molėtų komanda jau sužaidusi 10 rungtynių, tai Palangos krepšininkai į aikštelę išbėgo viso labo 4 kartus.

Praėjusią savaitę tiek Gargždų, tiek ir Marijampolės komandos tarpusavyje pasidalino po pergalę ir pralaimėjimą, todėl lygoje nebeliko nei vienos nepralaimėjusios ekipos. Dabar NKL pirmenybėse pirmauja „Sūduva-Mantinga“ savo sąskaitoje turinti 8 pergales ir 1 pralaimėjimą, „Gargždai“ (7-1_, „Žalgiris-2“ (7-2), Jonavos „CBet“ (6-1)...

Pagal esamą tvarkaraštį, gruodžio 3 d., ketvirtadienį, sporto arenoje Jonavos „CBet“ susitiks su Molėtų „Ežerūnas-Atletas“ klubu. Rungtynių pradžia 18.00 val. Susitikimas, kaip jau įprastai, vyks be žiūrovų. Gruodžio 5 d., šeštadienį, Jonavos krepšininkai vėl rungtyniaus namuose ir sporto arenoje susitiks su Šakių „Vytis“ klubu. Rungtynes tiesiogiai nuo 19.30 val. transliuos internetinis portalas DELFI bei INIT televizija.