Paskelbtas Miesto naujienos

Atnaujintuose „Užuojautos namuose“ – aukštas paslaugų lygis

Penktadienis, 13 November 2020 15:32 Parašė 

Vienuose seniausių ritualinių paslaugų biurų „Ramybės namai“ Panerių g., Jonavoje, – pokyčiai. Duris atvėrė visiškai rekonstruoti „Užuojautos namai“. Tą pačią akimirką, tik įžengus į vidų, dvelkia ramybe.

„Renovuoti viską iš pagrindų, sukurti šviesų ir minimalistinį interjerą pastūmėjo idėja, kad laikas žmonėms parodyti, jog net sunkiausia diena gali būti šviesesnė“, – kalbėjo savininkas Vincas Žižys.

Ir iš tiesų, tik įėjus į patalpas, mus pasitinka kalvio ir akmens darbai, visiškai atnaujintos patalpos – nuo sienų iki smulkių interjero akcentų, ramios, šviesios spalvos. Tiesa, vis dar išlikusios kelios senojo pastato detalės, kurios ne vienam sukelia įvairių prisiminimų. Kaip ir buvo iki šiol, pastate yra dvi visiškai atskiros erdvės, skirtos atsisveikinti su mirusiuoju, atnaujinti ir šiuolaikiški poilsio kambariai artimųjų bendravimui.

„Tradicijas norėjome perpinti su visomis įmanomomis naujovėmis ir galime pasidžiaugti, kad tiek interjero, tiek technologijų srityje įgyvendinome viską, ką planavome. Esame pirmieji Jonavoje, kurie suteikia galimybę su mirusiuoju atsisveikinti ir užsienyje gyvenantiems asmenims“, – sakė V. Žižys. 

Didžiojoje salėje įrengta vaizdo stebėjimo kamera, leidžianti visiems giminaičiams prisijungti ir atsisveikinti su jų mylimais žmonėmis ir bent tokiu būdu palydėti į paskutiniąją kelionę.

„Suprantame, kad kompiuterio ekranas nepakeis buvimo šalia, tačiau tikime, kad nors truputį palengvins netekties skausmą ir pamačius artimąjį bus lengviau su tuo susitaikyti. Taip pat reikia nepamiršti, kad šiuo metu, siaučiant COVID-19 pandemijai, ši paslauga daugeliui yra vienintelė išeitis“, – dalijosi mintimis V. Žižys.

Laidojimo paslaugų biuras įsikūręs labai patogioje vietoje – ant Neries kranto, ramybę teikiančioje aplinkoje. Visi „Užuojautos namų“ darbuotojai yra sukaupę ilgametę patirtį šioje srityje, todėl tikrai neteks nusivilti – patars, pakonsultuos ir padarys viską, kad tik palengvintų skausmą. „Užuojautos namuose“ gausite visas reikiamas paslaugas, rasite visą atributiką vienoje vietoje.

„Mes teikiame visas paslaugas mieste ir kaimo vietovėse VISĄ PARĄ – nuo dokumentų sutvarkymo iki pilno laidotuvių organizavimo. Siekiame, kad gedintys artimieji galėtų išgedėti savo artimojo. Siūlome nemažą pasirinkimą ir iš muzikinės pusės – gedulingą muziką, gyvai atliekamus kūrinius, klavišinių muziką, smuiku ar fleita grojančius giesmininkus“, – supažindino savininkas V. Žižys

Šiuo metu vis labiau populiarėjant palaikų kremavimui, šiame ritualinių paslaugų biure taip pat nekils jokių nesklandumų.  „Visada ieškome ir randame sprendimą – jei netinka diena ar valanda Lietuvoje, artimųjų patogumui palaikus galime vežti ir į Lenkiją, ir į Latviją“, – atkreipė dėmesį V. Žižys.

Esant poreikiui, įmonė taip pat gali pasiūlyti Žeimiuose, Kauno g., įrengtą atsisveikinimo salę.

„Turime galimybę mirusįjį pašarvoti ir Žeimių miestelyje. Esame įrengę šarvojimo salę strategiškai patogioje vietoje, visai šalia Švč. Mergelės Marijos gimimo bažnyčios“, – patikslino įmonės savininkas.

Ištikus nelaimei, visą parą, šiuose laidojimo namuose artimieji išgirs ne tik paguodos žodį, bet ir pajus aukštą teikiamų paslaugų lygį.

„UŽUOJAUTOS NAMAI“

Panerių g. 16, Jonava

Tel. +370 349 54 415 ; +370 646 24 433

VISĄ PARĄ.

 

Užs. Nr. 151