Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Renginiai

Kūrybinio-terapinio rašymo dirbtuvės grįžta į Jonavą!

Antradienis, 03 November 2020 16:26 Parašė 

Paskutinė galimybė šiais metais sudalyvauti Jonavos viešosios bibliotekos vykdomame projekte „Kūrybinis-terapinis rašymas – nuo dirbtuvių iki maratonų“! Dirbtuvės, apkeliavusios dar dvi savivaldybes – Šakių rajono viešąją biblioteką rugsėjį ir Raseinių Marcelijaus Martinaičio viešąją biblioteką spalį – čia sudominusios ir įtraukusios ne vieną žodžio mylėtoją, grįžta į Jonavą.

Išlaisvink savo kūrybiškumą, įgyk patirties, džiaukis ir džiugink kitus savo sukurtais tekstais! Užduočių ieškok lapkričio 5, 12 ir 19 d. Jonavos viešosios bibliotekos interneto svetainėje ir socialiniuose tinkluose Facebook bei Instagram.

Kiekvieną lapkričio mėnesio savaitę atliktą užduotį iki kitos savaitės pirmadienio 21.00 val. siųsk el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Nepamiršk prie teksto nurodyti savo susigalvoto slapyvardžio (arba vardo).

Kiekvieną trečiadienį tekstai bus skelbiami Jonavos viešosios bibliotekos Facebook grupėje Kūrybinio-terapinio rašymo dirbtuvės. Prisijunk ir skaityk kitų dalyvių tekstus, komentuok, dalinkis pastebėjimais.

Kiekviename dirbtuvių žingsnelyje mus lydės psichologė-psichoterapeutė, lektorė, dėmesingo įsisąmoninimo (mindfulness) trenerė, rašytoja, kūrybinio ir terapinio rašymo dirbtuvių rengėja, rašymo maratono pradininkė Lietuvoje INGA JUODKŪNĖ. Savo mintimis apie atliktą užduotį ir parašytus tekstus ji pasidalins ketvirtadieniais.

Metas į kelionę! Išsirašom?

Daugiau informacijos apie dalyvavimo sąlygas:

Tel. (8 349) 53 261 arba el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

https://jonbiblioteka.lt/

https://www.facebook.com/groups/249886786148448

https://www.facebook.com/Jonavosviesojibiblioteka/

https://www.instagram.com/jonavosviesojibiblioteka/

Projektą finansuoja Lietuvos kultūros taryba.

Jonavos viešosios bibliotekos informacija