Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Miesto naujienos

Klausia skaitytojai: Kodėl neatnaujinami autobusų grafikai?

Penktadienis, 16 October 2020 10:47 Parašė 

Į laikraščio „Alio Jonava“  redakciją kreipėsi Jonavos gyventojas Vaclovas, reikšdamas pretenzijas dėl neatnaujintų autobusų važiavimo grafikų kai kuriose stotelėse.

„Kodėl prie Skarulių kaimo esančioje autobusų stotelėje neatnaujinti autobuso grafikai nuo kovo mėnesio? Žmogus turi laukti valandą, bet autobuso nėra. Spalio 12 d. nuo 10 iki 11 val. pagal ten esantį grafiką turėjo pravažiuoti du autobusai. Nė vieno nebuvo.  Prašome paaiškinti situaciją dėl autobuso grafikų atnaujinimo stotelėse ir nurodyti, kur kreiptis dėl keleiviams rūpimų grafikų“, – rašo jis.

Su klausimo turiniu supažindinome uždarosios akcinės bendrovės „Jonavos autobusai“ administraciją ir sulaukėme tokio įmonės Eksploatacijos skyriaus vadovės Rimos Stankevičienės atsakymo:

„Norime informuoti, kad karantino metu visi pakeitimai buvo atspausdinti ir priklijuoti ant sustojimo ženklo, galbūt jie atsiklijavo ir nukrito. Mes pirmiausia atnaujiname tvarkaraščius, kur yra didesnis keleivių srautas, todėl Skarulių esančioje autobusų stotelėje ir buvo dar neatnaujinti. Tačiau jau šiandien (Spalio 13 d. – I. N.) bus viskas sutvarkyta. Kilus neaiškumams, prašome  kreiptis į bendrovės informaciją tel.  51333. Šis numeris numeris yra nurodytas ir sustojimo tvarkaraštyje.“

Parengė Irena BŪTĖNAITĖ