Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Sportas

Šachmatų draugijai "Aidas " - penkeri metai

Penktadienis, 09 October 2020 15:44 Parašė 

Iš tikrųjų šachmatų draugijai penkeri mekai sukako šių metų balandžio 30 d. Karantinas neleido tada susitikti jokiose patalpose. Bet  birželyje vėl prasidėjo turnyrai. Nors pirmas buvo su kaukėmis, bet labai džiaugėmės. Vėliau buvo Lietuvos Valstybės dienos, Tarptautinės šachmatų dienos, Jonavos 270-mečio, Baltijos kelio, a.a. I.Astreikos pagerbimo turnyrai. O štai savaitgalyje "Armos" bare įvyko Jonavos šachmatų draugijos "Aidas" penkerių metų turnyras -  šventė.

Susirinkusius šachmatininkus atvyko pasveikinti Kūno kultūros ir sporto centro direktorė Regina Stupurienė, Ji palinkėjo draugijai laikytis, pritraukti naujų narių. Visus pavaišino tortu, o draugijos pirmininkei Bronislavai įteikė jurginų puokštę. Šachmatininkai apžvelgė penkių metų nueitą kelią, problemas ir pažvelgė į ateitį.

Turnyre dalyvavo šeši žaidėjai. Kiti neatvyko dėl įvairių priežasčių, dėl savisaugos nuo Kovid/19. Žaidimo metu buvo dėvimos kaukės ir lakomasi atstumų.  Pirmą vietą iškovojo Ivanas Maksimcevas, antrą - Juozas Kazlauskas, trečią - Marius Glinskas. Prizininkams ir kitiems žaidėjams buvo įteikti diplomai.

Pagrindiniai apdovanojimai - penkios vardinės taurės dar laukė. Už aktyvią veiklą penkių metų bėgyje taurės buvo įteiktos Draugijos pirmininkei B.Narakaitei, J.Kazlauskui,  Aleksandrui.Loginovui. Neįįteiktos - Danieliui Abukavičiui ir Romanui Tvaronavičiui, nes jie nedalyvavo.

Kviečiame įsijungti į mūsų draugiją, žaisti šachmatais, mėgautis šiuo žaidimu.  Facebooke yra Jonavos šachmatų draugijos puslapis. Galite kreiptis telefonu 860128370. Tikime geresne ataitimi.

Vytautas Paberžis