Jonavos pareigūnai kviečia atsiliepti: gal šie daiktai – jūsų?

Ketvirtadienis, 12 May 2016 11:00 Parašė 

Jonavos r. PK Kriminalinės policijos pareigūnai kartu su Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnais, siekdami užkardyti vagystes iš gyvenamųjų patalpų Jonavos mieste, gegužės 7 d., apie 1 val., Kosmonautų g. sulaikė du Jonavos gyventojus (gim. 1976 ir 1978 m.), kurie nešėsi krepšius. Juose – juvelyriniai dirbiniai, planšetinis kompiuteris, bižuterija, kiti daiktai.

Nustatyta, kad šie daiktai pagrobti iš vieno buto, esančio Kosmonautų g. Į butą nurodyti asmenys įsibrovė išdaužę buto kambario lango stiklo paketą. Atlikus kratas šių asmenų gyvenamosiose vietose, rasta juvelyrinių dirbinių, bižuterijos, laikrodžių, įvairių buities įrankių, kvepalų, dokumentų, kitų daiktų, kurie, kaip įtariama, pavogti iš butų Jonavos mieste.

Jonavos r. PK dėl įvykdyto nusikaltimo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. (dėl vagystės). Taip pat nustatinėjama kratų metu rastų daiktų priklausomybė. Nusikaltimą įvykdę vyriškiai buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Abu vyrai anksčiau yra teisti.

Gegužės 8 d. Jonavos r. apylinkės teismas 1978 m. gim. vyrui skyrė kardomąją priemonę – suėmimą 15 d., o kitam vyrui (gim. 1976 m.) – namų areštą.

Asmenis, atpažinusius savo daiktus ar žinančius, kam jie galėtų priklausyti, prašome kreiptis į Jonavos PK pareigūnus tel. 72974 arba el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Kauno apskr. VPK inf.

Daugiau šioje kategorijoje: Mirė šauktinis karys »