Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Renginiai

Senjorai bus vaišinami kava

Penktadienis, 25 September 2020 15:35 Parašė 

Spalio 1-oji – Tarptautinė kavos, muzikos ir pagyvenusių žmonių diena. Šia proga Jonavos kultūros centras kviečia visus jonaviečius ne tik skaniai atsigerti kavos namie, darbe, bet ir ateiti į kavinę „Guru Cafe“, kur 16 val. skambias dainas atliks Jonavos jaunieji atlikėjai. 

Taip pat tądien ypatingas dėmesys bus skiriamas mūsų gerbiamiems senjorams. Kavinės: „Guru Cafe“ (Kalnų g. 15), „Arma“ (Vytauto g. 15), „Vara“ (Kauno g. 17), „V.A.U.“ (Žeimių g. 5), „Juviltė“ (J. Ralio g. 5), „Požiūris į maistą“ (J. Basanavičiaus g. 4) pagyvenusius kraštiečius nemokamai vaišins kava. Kuponus kavai kviečiame pasiimti Kultūros centre. 17 val. Jonavos krašto muziejaus kiemelyje vyks smagi vakaronė su folkloro ansambliu „Laduta“.

Kvapnios kavos puodelis yra tai, kas atpalaiduoja, išjudina, pamalonina ir suteikia progą pabendrauti. Sakoma, kad airiška kava simbolizuoja aistrą, latte – sapną su vilties putomis, cappuccino – meilę, saldžią ir lengvą, o espresso – gyvenimą, kartų, bet gaivinantį. O kokią kavą geriate Jūs? Spalio 1-ąją kviečiame išgerti kavos kartu!

JKC inf.