Paskelbtas Miesto naujienos

Socialdemokratų dovana padės pamatyti miestą iš „paukščio skrydžio“

Penktadienis, 14 August 2020 10:29 Parašė 

Jonavos 270-ojo gimtadienio proga Jonavos socialdemokratai  tęsė tradicija įteikti miestui dovaną. Nuo šiol ir jonaviečiai, ir svečiai galės pasimėgauti įspūdinga miesto panorama, atsiveriančia nuo Rimkų kalno ties Užimtumo tarnyba. Ir pasimėgauti ne įprastai, o supantis „Miesto panoramos“ sūpuoklėse.

„Nuo kalno atsiveria puikus vaizdas į Joninių slėnį, matyti visas į tolį besidriekiantis miestas, išraiškingos jo erdvės, - sako LSDP pirmininkas Mindaugas Sinkevičius. – Vaizdas sutemus dar labiau gniaužia kvapą. Šiomis sūpynėmis patirti skrydį virš miesto galės ir maži, ir suaugę“.

Miesto šventės išvakarėse įrengtos sūpynės jau spėjo sulaukti dėmesio – miesto panorama jose besigrožinčių jonaviečių nuotraukos pasipylė socialiniuose tinkluose. „Juokaujame, kad patirti miestą iš aukštai šiuo būdu taps taip pat populiaru, kaip apsilankyti Olandų kepurėje pajūry įrengtose sūpynėse“, - sako M.Sinkevičius.

Gražią tradiciją prisidėti prie miesto aplinkos funkcionaliomis ir praktiškomis dovanomis Jonavos socialdemokratai pradėjo prieš keletą metų. Jonavos erdves puošia ankstesnių gimtadienių proga padovanoti „Pasimatymų suolelis“, lauko šachmatų stalas, „Bičiulystės magnolija“, originali vėtrungė, lauko bibliotekėlės, gultas Neries krantinėje „Po Jonavos dangum“.

LSDP Jonavos raj. skyriaus informacija

Politinė reklama. Užsak. Nr. 78