Paskelbtas Futbolas

Antras etapas pradėtas skaudžiu pralaimėjimu

Pirmadienis, 10 August 2020 08:57 Parašė 

2020 metų Lietuvos futbolo mėgėjų lygos (LFML) „Kauno vasara“ pirmenybėse prasidėjo antrojo etapo varžybos. Iš trijų grupių į šį etapą pateko po dvi geriausias komandas, kurios dėl nugalėtojų vardo rungtyniauja pirmajame d divizione.

Gan užtikrintai savo grupėje rungtyniavusi Jonavos „Lietava“ varžybas baigė be nesėkmių, tačiau naujojo etapo kovos pradėjo apmaudžiu pralaimėjimų. Mačas su „Old school“ ekipa tikrai nieko blogo nežadėjo. Jau 7 min. Denisas Šichranovas privertė varžovų vartininką išimti kamuolį iš vartų tinklo. Nors pastarieji įstengė išlyginti rezultatą, bet dar pirmajame kėlinyje jonaviečiai įgijo solidžią persvarą. 25 min. pasižymėjo Modestas Gabulas, o 29 min. įvartį pasiekti pavyko Jonui Sosedkinui ir rezultatas tapo 3:1 „Lietavos“ naudai.

Visgi, viskas apvirto antroje rungtynių pusėje. Varžovai sugebėjo ne tik sušvelninti atsilikimą, bet per paskutiniąsias minutes įmušė dar du įvarčius ir „Lietava“ suklupo rezultatu 3:4.

I divizione užfiksuoti dar du rezultatai: FK „Standartas“ – „Oniksas“ 5:3, FK „Feniksas“ – „SuperSonics“ 3:0.

Pirmajame etape Jonavos komanda surinko 11 taškų ir su jais pateko į antrąjį etapą. Būtent su šiais taškais tarp  šešių ekipų „Lietava“ užima penktąją vietą. Pirmauja po 18 taškų turintys „Standartas“ bei „Feniksas“.

Rugpjūčio 13 d., ketvirtadienį, Kauno NFA stadione „Lietava“ susitiks su „Oniksas“ ekipa (19.40 val.), o rugpjūčio 17 d., pirmadienį – su FK „Feniksas“ komanda (19.40 val.).

GYTIS RAMANAUSKAS