Paskelbtas Sportas

Jonavos bėgimo taurės II etapas

Penktadienis, 31 July 2020 14:44 Parašė 

Liepos 29 d. vyko Jonavos bėgimo taurės II etapas, kuriame dalyvauti iš anksto užsiregistravo 102 bėgikai iš įvairių Lietuvos vietovių. Tarp užsiregistravusiųjų - ir vienas Vokietijos Federacinės Respublikos pilietis iš Raudondvario.

II etapo startas ir finišas buvo Panerių gatvėje dviračių take prie paminklo Jonavos krašto kovotojams už Lietuvos Nepriklausomybę. Šiame etape bėgikai varžėsi kiek didesnio nuotolio trasoje nei prieš tai vykusiose varžybose. Bėgimo trasa šį kart buvo 6,8 kilometro. Bėgikai ratus suko aplinkui Draugystės sodus ir dviračiu taku link bažnyčios ir atgal Kauno gatve iki finišo vietos. 

Greičiausias  šiame etape buvo Aurimas Skinulis atbėgęs per 22,42 min, už jo Remigiju Zalumskis atbėgęs per 22,57 min ir trečioje vietoje liko Nerijus Žukauskas atbėgęs per 22,59 min. Greičiausias iš jonaviečių buvo ketvirtoje vietoje bendrame sąraše esantis  Justinas  Čekanauskas. Jis nuo pirmą vietą užėmusio A. Skinulio atsiliko šiek tiek mažiau nei minute.  Penktoje ir šeštoje vietoje taip pat jonaviečiai Virgilijus Muralis ir Antanas Žukauskas.

Visus Jonavos bėgimo taurės I ir II etapo rezultatus galima rasti Jonavos kūno kultūros ir sporto centro internetiniame puslapyje.

Registarcija į III bėgimo taurės etapą jau paskelbta. Šis bėgimas vyks rugpjūčio 12 d. 19:30 val. nuo Jonavos sporto arenos. Registracija : https://www.lbma.lt/registracija/jonava/. Bėgime taip pat galima sudalyvauti ir užsiregistravus starto vietoje numerių atsiėmimo laiku.

 

Parengta pagal JKKSC inf.