Paskelbtas Futbolas

Prasideda ir Jonavos rajono mažojo futbolo pirmenybės

Pirmadienis, 08 June 2020 10:39 Parašė 

Palaipsniui ir Lietuvoje viskas grįžta į savo vėžias, po to, kai prieš kelis mėnesius dėl vyraujančios ligos COVID-19 buvo nutrauktos visos sporto šakų varžybos beveik visame pasaulyje.

Nuo gegužės pabaigos labai pamažu atnaujinamos ir sporto varžybos. Tęsiamas Lietuvos A lygos čempionatas, šią savaitę prasidėjo ir LFF pirmosios lygos čempionatas.

Gan nemažas skaičius įvairaus lygio įvairių šalių čempionatų buvo nutraukti jų nebaigiant. Visgi, kai kurie paprasčiausiai laukė, kada galės pratęsti čempionatus. Savo varžybas Jonavoje jau pratęs krepšinio mėgėjų lygos komandos.

Naująjį futbolo sezoną jau pradėjo rajono futbolo mėgėjai. Buvo numatyta, kad šiemet rungtyniaus tos pačios 6 komandos, kurios varžėsi ir pernai. Visgi, paskutiniu momentu paaiškėjo, jog naujajame sezone nerungtyniaus „Energija“, todėl liko penkios ekipos: „Gaschema“, „Klevas“, „Ultros“, „Vetrolita-ISG“, „Jonavos policija“. Jos žais trijų ratų sistema. Pirmenybėse nepamatysime ir ilgus metus „Viltis“ pavadinimu buvusios ekipos. Varžysis ta pati komanda, tačiau nuo šiol ji vadinsis „Klevo“ vardu.

Birželio 8 d., pirmadienį, prasidėjo naujais sezonas ir tądien Kūno kultūros ir sporto centro stadiono dirbtinės dangos aikštelėje žaidė „Gaschema“ su „Jonavos policija, o „Ultros“ susitiko su „Vetrolita-ISG“ ekipa.

Iki birželio 16 d. tęsiasi karantinas, nors jo sąlygos jau sušvelnėjusios. Visgi, kol jis dar nesibaigė, stadione tiek žiūrovams, tiek ir ant atsarginių suolo esantiems žaidėjams reikia laikytis atstumo bei dėvėti kaukes.

Linkime žaidėjams sėkmės ir saugokime vieni kitus.

Antrojo turo rungtynės vyks birželio 15 d., pirmadienį. Tądien dirbtinės dangos aikštėje susitiks:

20.00 val. „Jonavos policija“ – „Klevas“

21.00 val. „Ultros“ – „Gaschema“

GYTIS RAMANAUSKAS