Paskelbtas Rajono naujienos

Dėl galimybės jungtis prie centralizuotų nuotekų tinklų Užusalių kaime

Antradienis, 26 May 2020 10:41 Parašė 

UAB „Jonavos vandenys" įgyvendinamo projekto „Vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo rekonstrukcija ir plėtra Jonavos mieste ir Jonavos rajone" apimtyje baigė vykdyti buitinių nuotekų tinklų statybos darbus Užusalių k. Šių darbų apimtyje buvo nutiesta 6,4 km buitinių nuotekų tinklų. Atliktų nuotekų tinklų plėtros darbų vertė 834 414 eurų be PVM.  

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo įstatymu  asmenys, individualiai išgaunantys ir naudojantys geriamąjį vandenį ir (arba) individualiai tvarkantys nuotekas, privalo prisijungti jam nuosavybės teise priklausančią geriamojo vandens tiekimo ir (arba) nuotekų tvarkymo infrastruktūrą prie viešojo geriamojo vandens tiekėjo ir nuotekų tvarkytojo nuosavybės teise ar kitaip valdomos ir (arba) naudojamos geriamojo vandens tiekimo ir (arba) nuotekų tvarkymo infrastruktūros, todėl kviečiame Užusalių kaimo gyventojus jungtis prie naujai įrengtų centralizuotų buitinių nuotekų tinklų.

Norint prisijungti prie buitinių nuotekų tinklo nuo š.m. birželio 1 dienos galite kreiptis į UAB „Jonavos vandenys" pateikiant prašymą (forma pridedama) dėl techninių sąlygų išdavimo, gavus technines sąlygas ir atlikus veiksmus nurodytus techninėse sąlygose kreiptis dėl sutarties sudarymo Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., +370 349 53628.

Prašymo forma 

UAB „Jonavos vandenys" inf.