Rukloje tarpusavio santykius aiškinasi peiliais

Antradienis, 19 April 2016 03:00 Parašė 

Praėjusį sekmadienį, balandžio 17-ąją, 1 val. 22 min., policijai buvo pranešta, Ruklos miestelyje, Ruklio gatvėje, peiliu į nugarą sužalotas 24 m. vyras, kuris stipriai kraujuoja.

Atvykę nurodytu adresu, pareigūnai nieko nerado. Tačiau prie Piliakalnio g. esančio namo pastebėtas GMP automobilį. Jame medicinos felčerė pagalbą teikė 1992 m. gimusiam vyrui.

Netoli medikų automobilio sukinėjosi dar trys jaunuoliai, du iš jų laikė sužeistą pilietį (gim. 1991 m.), stengėsi šiam užspausti pilvo sritį.

Į pareigūnų klausimą, kas čia atsitiko, jaunuoliai teigė nieko nežinantys – girdi, atėję iš namų rado sužeistą vaikiną, kuriam sužalotas pilvas, tad užspaudė žaizdą ir iškvietė greitąją med. pagalbą.

Sužeistasis nieko neaiškino. Pareigūnai pamėgino pasikalbėti su medikų automobilyje esančiu vyriškiu, tačiau šis taip pat nekomentavo įvykio aplinkybių, šaukė, keikėsi ir bandė išlipti iš medikų automobilio. Pastarajam vyriškiui buvo sužalota nugara. Abu jaunuoliai GMP automobiliais išvežti į gydymo įstaigą.