Paskelbtas Sportas

Viešasis transportas Jonavoje karantino metu

Pirmadienis, 16 March 2020 11:59 Parašė 

Nuo šių metų kovo 16 d. visoje Lietuvoje įvedus karantiną, Jonavos viešajame transporte ir įmonės veikloje numatomi tokie su sveikatos apsauga ir higiena susiję sprendimai:

Visos transporto priemonės dezinfekuojamos ir vėdinamos galinėje visų maršrutų stotelėje - „Autobusų stotis". Papildomai, esant didesniems keleivių srautams, vairuotojai autobusus dezinfekuos miesto maršrutų stotelėse „Chemikų g. (Vingis)", „AB „Achema"", „Santaka", „Geležinkelio stotis", „Ukmergės g.". 

Vairuotojai - konduktoriai miesto maršrutuose vertins transporto priemone važiuojančių keleivių skaičių, kad jų būtų ne daugiau nei yra sėdimų vietų. Esant situacijai, kai keleivių skaičius viršys numatytą, darbuotojai į transporto priemonę keleivių nebeleis ir informuos, kad reikėtų palaukti kitos transporto priemonės. Dėl šios priežasties savo keliones piko metu reikėtų planuoti su laiko atsarga.

Raginame keleivius vykti viešuoju transportu tik esant būtinybei.

Iki atskiro pranešimo nutraukiami visi užsakomieji reisai ir nepriimami užsakymai naujiems.

Jonavos autobusų stoties kasoje už siuntų paslaugas, įsigyjamus terminuotus ir maršrutinių autobusų bilietus, kitas paslaugas, rekomenduojame atsiskaityti tik bankinėmis kortelėmis.

UAB „Jonavos autobusai" administracijos darbas organizuojamas nuotoliniu būdu, todėl atsiradus svarbiems klausimams prašome kreiptis telefonais 8 349 51333, 8 349 52507 arba rašyti kontaktuose nurodytais elektroninio pašto adresais.

UAB „Jonavos autobusai" info.