Paskelbtas Aktualijos

Atšaukiami renginiai JKC, Jonavos bibliotekoje, Jonavos sporto centre

Ketvirtadienis, 12 March 2020 16:27 Parašė 

Visoje Lietuvoje nuo kovo 13 dienos dėl koronaviruso grėsmės draudžiami masiniai renginiai. Tokį sprendimą šiandien priėmė Vyriausybė ir Ekstremaliųjų situacijų operacijų centras Vilniuje. Šis sprendimas privalomas visiems. Pranešama, kad jis galios dvi savaites.

​ * Visi artimiausias dvi savaites numatyti renginiai Jonavos viešojoje bibliotekoje ir visuose jos filialuose – ATŠAUKIAMI ❗️

 * Nuo kovo 13 d. Dėl gripo epidemijos ir koronaviruso pandemijos yra atšaukiami Jonavos kultūros centre turėję vykti renginiai ir visos mėgėjų meno repeticijos.

 * Nuo kovo 13 dienos visos sporto varžybos Jonavos sporto arenoje ir Jonavos kūno kultūros ir sporto centre bus vykdomos už uždarų durų – be žiūrovų.

Šiai dienai Valstybės ekstremaliųjų situacijų operacijų centro draudimas žiūrovams lankytis sportiniuose renginiuose galios dvi savaites – iki š.m. kovo 27 d. imtinai. Tai reiškia, kad žiūrovai negalės gyvai stebėti šeštadienį vyksiančių Nacionalinės krepšinio lygos rungtynių tarp Jonavos sporto klubo ir Tauragės komandos, o rytoj, kovo 13 dieną, turėjusios vykti Optibet Futsal A lygos antrosios finalo rungtynės tarp Jonavos „Vikingų“ ir Kauno „Vyčio“ atšauktos, remiantis UEFA reikalavimu.

Be to, Valstybės ekstremaliųjų situacijų operacijų centras ir Vyriausybė Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos pasiūlymu dviem savaitėms stabdo ugdymo procesą visose šalies švietimo įstaigose, tame tarpe – ir Jonavos kūno kultūros ir sporto centre. Nuo rytojaus nebus vykdomos ugdytinių treniruotės, visoje Lietuvoje atšaukiamos vaikų varžybos.

Jonavos kūno kultūros ir sporto centro administracijoje taip pat nebus priimami interesantai, o reikalui esant bus bendraujama telefonu arba elektroniniu paštu. Baseino veikla kol kas nėra stabdoma.