Paskelbtas Miesto naujienos

Ir džiaugėsi gražėjančiu miestu, ir kritikavo

Ketvirtadienis, 27 February 2020 11:34 Parašė 
Apžiūrėtas takas nuo Lietavos iki Žeimių gatvės Apžiūrėtas takas nuo Lietavos iki Žeimių gatvės

Stiprokas lietus su viena kita šlapia snaige Užgavėnių dieną nesutrukdė Miesto reikalų komitetui susiruošti į išvažiuojamąjį posėdį. O ir apžiūrėti buvo ką, atsižvelgus tiek į gyventojų skambučius, tiek į pasiskundimus. Žinia, norėjosi apžvelgti ir Jonavos rajono savivaldybės 2020 metais Kelių priežiūros ir plėtros programos lėšomis Jonavos mieste remontuojamus objektus.  

Miesto reikalų komitetas (pirmininkė Rita Latviūnienė, nariai – Erlandas Andrejevas, Gintautas Brukas, Povilas Garbauskas, Gintaras Stašionis) bei Jonavos miesto seniūnijos seniūnas Povilas Beišys, Statybos, remonto ir architektūros skyriaus vedėjas Mantas Petrauskas apžiūrėjo daugiabučių namų automobilių stovėjimo aikšteles, domėjosi, kaip vyks tako nuo Joninių slėnio iki Chemikų g. nauja statyba, kt., diskutavo aktualiais miestui klausimais.   

Nuvykta į Taurostos parką, kuriam sutvarkyti planuojama skirti per 260 tūkst. eurų. Tuo pačiu bus sutvarkytas ir privažiavimas prie namų, nes dabar Taurostos gatvė yra labai prastos būklės.

Atkreiptas dėmesys į UAB „Vara“ priklausančioje teritorijoje esantį šiukšlyną bei netvarką UAB „Jonavos paslaugos“ pastato (Sodų g. 35) kieme. Abiejų bendrovių vadovų bus paprašyta susitvarkyti.

Karolina VIČIŪTĖ