Paskelbtas Rajono naujienos

Valentino dienos naktis

Antradienis, 18 February 2020 11:23 Parašė 

Bukonių mokyklos – daugiafunkcio centro mokinių klubo iniciatyva mokykloje vyko Valentino dienos naktis.

Naktyje dalyvavę dabartiniai ir buvę mokiniai dalijosi savo patirtimi, organizavo vieni kitiems veiklas. Justas, Andrėja, Rusnė ir Gabrielė parengė protmūšį apie Valentino dienos istoriją.

„Greitųjų pasimatymų“, organizuotų Nojaus ir direktorės Dalios metu, mokiniai kalbėdamiesi apie vertybines nuostatas, elgesį įvairiose gyvenimo situacijose, prisiminimus ir svajones, labiau pažino vieni kitus.

Gabrielės, Rugilės, Dominykos ir Sabrinos žaidime dalyviams prireikė dėmesio sutelkimo, kantrybės, ištvermės ir darnaus veikimo poroje atliekant sudėtingas užduotis, ypač stengiantis vaikinams supinti mergaičių kasas.

„Mano talento“ šou mokiniai pristatė savo talentus: Mindaugas atliko akrobatinius pratimus, Nojus – slaptus iliuzionisto gebėjimus, Ričardas nustebino sugrojęs melodiją akordeonu. Šaunu, kai mokiniai inicijuoja veiklas, kai patys jas organizuoja.

Džiugu, kad buvę mokiniai nuolat sugrįžta ir dalijasi savo patirtimi su dar besimokančiaisiais. Mokomės kaupdami savo ir analizuodami kitų patirtį... Taip stiprinamos kompetencijos reikalingos gyvenimui.

Dalia Autukienė,

Bukonių mokyklos – daugiafunkcio centro direktorė