Paskelbtas Sportas

Jonavos futbolo senjorų įvertinimas sezono pabaigtuvėse

Antradienis, 10 December 2019 11:34 Parašė 

2019 metų Lietuvos futbolo sezonas baigėsi. Tačiau baigėsi didysis  futbolas, tačiau salėse, po stogu, varžybos tęsiasi toliau. Apibendrinti savo šių metų rezultatų susirinko ir abi Jonavos „Klevas“ (vadovas Aironas Morkūnas) senjorų futbolo komandos, kurios dalyvavo šalies 35+ ir 50+ čempionatuose.

Šiame jau pasibaigusiame sezone, abi ekipos pademonstravo skirtingus rezultatus. 35+ amžiaus grupės Aukštaitijos regione varžėsi tik keturios komandos, kurios žaidė trimis ratais. Jonavos senjorai visas trejas rungtynes pralaimėjo tik Alytaus futbolo senjorams, todėl iškovojo antrąją vietą.

 Tuo tarpu dėl šalies nugalėtojų vardo jonaviečiai ir alytiškiai varžėsi su dvejomis stipriausiomis Žemaitijos regiono komandomis. Būtent Gargždų komanda įveikusi Tauragės senjorus, tapo nugalėtojais, o trečioji vieta atiteko Alytaus senjorams, kurie dėl šios pozicijos įveikė Jonavos futbolininkus. Galutinėje įskaitoje „Klevas“ užėmė ketvirtąją vietą.

50+ amžiaus grupėje vyko  čempionatas vienoje grupėje, kur dalyvavo 14 komandų. Jos rungtyniavo ratų sistemą ir kiekviena ekipa  sužaidė po 13 susitikimų. Varžybų atkaklumą liudija ir tai, jog trečiąją vietą nuo vienuoliktosios skyrė tik penki taškai, tai kiekviena pergalė buvo labai svarbi. „Klevo“ penkiasdešimtmečiai ir vyresni užėmė devintąją vietą.

Abiejų grupių futbolo senjorai su savo antrosiomis pusėmis rinkosi į šventinį vakarą bare „Optimistė“, įvertinti praėjusį sezoną, pabendrauti, apdovanoti geriausius. Šios vakaronės metu buvo nominuoti šių abiejų amžiaus grupių komandų geriausieji.

„Klevo“ 35+ komandoje geriausiais paskelbti:

gynėjas – Paulius Vizbaras

saugas – Ruslanas Fiodorovas

puolėjas – Arūnas Antanavičius

geriausiu komandoje pripažintas Darius Regelskis

rezultatyviausiu tapo Denisas Šichranovas

gražiausio įvarčio autorius – Gytis Janonis

geriausias legionierius – Tadas  Papečkys

„Klevo“ 50+ komandoje nominuoti:

vartininkas - Igoris Margelis

gynėjas - Ramūnas Rudžianskas

saugas – Večeslavas Lukašenka

puolėjas Jevgenijus Medvedevas

geriausias žaidėjas – Antanas Gabulas

rezultatyviausias žaidėjas Virginijus Nutautas

geriausias legionierius – Algis Gėgžna

GYTIS RAMANAUSKAS