Paskelbtas Renginiai

Įvyko „Padovanok suknelę“ finalinis renginys

Penktadienis, 06 December 2019 11:00 Parašė 

Jonavos kultūros centro mažojoje salėje 2019 m. lapkričio 28 d., vyko antrasis „Padovanok suknelę" finalinis renginys. Šiais metais pagrindinis renginio tikslas – kurti gėrį per grožį. Pasak renginio organizatorių Jonavos r. savivaldybės administracijos tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorės Evelinos Darvidės ir Jonavos r. Socialinių paslaugų centro direktorės Valentinos Demidenko, šiais metais svarbi akcijos išliekamoji vertė ir projekte dalyvaujančių moterų paskatinimas labiau pasitikėti savimi, atnaujinti etikos ir estetikos žinias, įgyti naujų įgūdžių bei dalintis gerumu.

Iki finalinio renginio projekto dalyvėms buvo organizuojami 5 susitikimai, susiję su stiliumi, estetika, grožiu, pasitikėjimu savimi, kuriuos sutiko pravesti ir savo laiku bei dėmesiu pasidalinti Jonavos r. savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja B. Gailienė, Tarybos narės V. Šadauskienė, M. Širvelienė, B. Platkauskienė, seimo nario R. Sinkevičiaus padėjėja L. Slovikienė bei žinoma TV laidų vedėja G. Žemaitė.

Tikimasi, kad dalyvavimas projekte suteiks dalyvėms daugiau pasitikėjimo savimi,  moterys žinos kaip atrodyti gražiai ir pasitikinčiai kiekvieną dieną,  kaip pasipuošti esant vienai ar kitai progai, kokį makiažą rinktis. Įgytos žinios bus ilgalaikės ir tikrai pravers gyvenimiškose situacijoje.

Renginio dieną E. Darvidė džiaugėsi padidėjusiu moterų aktyvumu dalyvauti projekte, dėkojo visiems už tikėjimą ja ir Valentina, renginio idėjos palaikymą, pagalbą organizuojant bei rėmėjų savanorišką įsitraukimą ir neatlygintinai suteiktas paslaugas. Šio renginio idėja - dalintis gerumu be jokio finansinio atlygio.

Įvykęs finalinis renginys – puikus Jonavos r. savivaldybės administracijos tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorės ir Jonavos r. socialinių paslaugų centro socialinių darbuotojų  bendradarbiavimo pavyzdys, kaip gera dirbti kartu turint idėją, tikslą ir kilnią misiją.  

Nuoširdžiai dėkojame:

socialiniam-muzikiniam projektui „Muzika visiems", kurio pagrindinis tikslas padaryti klasikinę muziką prieinamą visiems, rengiant koncertus ligoninėse, globos namuose, dienos centruose, įkalinimo ir panašiose įstaigose. Nuoširdus ačiū projekto atlikėjams Lietuvos muzikos ir teatro akademijos studentams Jokūbui Švambariui (smuikas) ir Adomui Gražiniui (fortepijonas) bei projekto organizatorėms muzikėms Ievai Marijai Mallek ir Augustai Romaškevičiūtei.

Kauno muzikinio teatro operos solistams Ingridai Kažemėkaitei ir Andriui Apšegai, kurie savo nuotaikinga koncertine programa užbūrė ir pakerėjo visus renginio dalyvius.

Finaliniame renginyje įteiktos Jonavos r. savivaldybės mero M. Sinkevičiaus padėkos: „AuRe" gėlių salonui už bendradarbiavimą ir aplinkos dekorą, Vilniaus muzikos ir teatro akademijos studentams Adomui Gražiniui ir Jokūbui Švambariui, Kauno muzikinio teatro operos solistams Ingridai Kažemėkaitei ir Andriui Apšegai, renginio ambasadorėms Erikai Vitulskienei, Gerdai Žemaitei, Daivai Tamošiūnaitei, renginio organizatorėms E. Darvidei ir V. Demidenko bei „Oksanos grožio studijai".

„Padovanok" organizatorių padėkos įteiktos: „Taste Studio" savininkei Simonai Daškevičienei, „Guru Cafe", ūkininkui Arvydui iš Užusalių km., barui – restoranui V.A.U, kavinei „Nijolė", S. Juškienės odontologijos klinikai, Turgaus kepyklėlei, vaikų laisvalaikio erdvei „Ridikiukas", grožio salonui „Jis ir Ji", antakių specialistei Sigitai Kudarauskienei, Jonavos Šv. Apaštalo Jokūbo parapijos klebonui V. Birjotui, TV laidų vedėjai Beatai Nicholson, Jonavos kultūros centrui.  

Sakoma, kad dideli darbai sėkmingai atliekami tik kartu, esant efektyviam ir darniam bendradarbiavimui. Jau antrus metus sėkmingai vykstančios iniciatyvos „Padovanok suknelę" įgyvendinimas – apjungiantis Jonavos rajono savivaldybės administracijos, Socialinių paslaugų centro, verslo įstaigų, meno kolektyvų ir tiesiog visus gerosios valios rajono gyventojus – patvirtina šį teiginį.

Jonavos r. savivaldybės ir Jonavos r. socialinių paslaugų centro info., K. Putelio nuotr. Daugiau nuotraukų čia.