Paskelbtas Miesto naujienos

Įvyko pirmasis antikorupcijos komisijos posėdis

Antradienis, 26 November 2019 15:48 Parašė 
S. Jakimavičius (dešinėje). Asociatyvi nuotr. S. Jakimavičius (dešinėje). Asociatyvi nuotr.

Neseniai įvyko pirmasis Antikorupcijos komisijos (apie jos sudėtį jau buvo rašyta) posėdis. Jo metu svarstytas Antikorupcijos komisijos nuostatų projektas, kurį planuojama pristatyti rajono tarybos posėdžio, vyksiančio gruodžio mėnesį, metu.

 Komisijos pirmininkas Saulius Jakimavičius supažindino komisijos narius su el. paštu gautu skundu. Kadangi jame kalbama apie privačią bendrovę, skundą nutarta persiųsti jai.

Primename, jog Jonavos rajono savivaldybės antikorupcijos komisijos veikla – siekti, kad savivaldybės administracijos struktūriniuose padaliniuose, seniūnijose, savivaldybės įmonėse, biudžetinėse įstaigose, viešosiose įstaigose, kurių steigėja yra savivaldybė arba kurios įstatymų nustatyta tvarka savivaldybės perduotą turtą valdo, naudoja ir juo disponuoja patikėjimo teise, būtų vykdomi korupcijos prevenciją reglamentuojančių teisės aktų reikalavimai.

Taip pat primename, kad apie galimos korupcijos atvejus galite informuoti nemokama pasitikėjimo telefono linija 8 800 101 05; elektroniniu paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.  arba atnešti informaciją į Jonavos rajono savivaldybę (pirmojo aukšto vestibiulyje yra įrengta dėžutė).

Tik bendros mūsų visų pastangos padės šalinti korupcijos – neigiamo socialinio reiškinio –  priežastis ir pasekmes bei aktyviau įgyvendinti antikorupcines iniciatyvas.

Kristina LUKOŠEVIČIŪTĖ