Paskelbtas Sportas

Savaitgalį laukia Jonavos tinklininkių dvikovos Baltijos lygoje

Pirmadienis, 18 November 2019 08:30 Parašė 

2019-2020 metų tinklinio čempionate vyksta ne tik šalies moterų tinklinio pirmenybės, bet geriausios trys komandos savo pajėgumą demonstruoja ir Baltijos lygoje. Visgi, šiemet Lietuvos ekipos ne itin sekasi varžytis su Latvijos ir Estijos komandomis. Visos trys ekipos užima vietas turnyrinės lentelės pabaigoje.

Raimondos Strelkauskaitės  treniruojama Jonavos „Aušrinė-KKSC“ (vadovas Bronislovas Liutkus) moterų tinklinio komanda Baltijos lygoje patyrė visas keturias nesėkmes ir turnyrinėje lentelėje žengia paskutinėje, devintojoje, vietoje. Šalies čempionate jonavietėms dar neteko susitikti su pajėgiomis Kauno ir Alytaus tinklinio ekipomis, todėl savo sąskaitoje turi visas keturias pergales ir pagal taškus užima trečiąją vietą, nes po savaitgalio kitų komandų susitikimų į priekį iššoko minėtų miestų TK „Kaunas“-VDU ir „Prekyba-Parama“ klubai.

Šią savaitę „Aušrinė-KKSC“ tinklininkės sužais dvejas Baltijos lygos rungtynes. Abejos vyks Jonavos sporto arenoje. Lapkričio 23 d., šeštadienį, nuo 16.00 val. jonavietės susitiks su Rygos tinklinio mokyklos (Latvija) ekipa, o lapkričio 24 d., sekmadienį, nuo 13.00 val. varžysi su „Jelgava/LLU“ (Latvija) komanda.

GYTIS RAMANAUSKAS