Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Sportas

„Maratono“ sportininkai jėgas išbandė Turkijoje

Ketvirtadienis, 14 November 2019 15:40 Parašė 
„Maratono“ klubo sportininkai, dalyvavę bėgime Stambule „Maratono“ klubo sportininkai, dalyvavę bėgime Stambule

Ko jau ko, bet entuziazmo ir pasišventimo bėgti Jonavos „Maratono“ klubo  sportininkams niekada netrūksta. Tai vieną, tai kitą, o kartais ir po kelis besitreniruojančius gali sutikti kasdien. 

Na, o lapkričio pirmąjį savaitgalį „Maratono“ komanda bėgo... iš Azijos į Europą! Beje, klubas turi gražią tradiciją kartą-du per metus važiuoti į užsienį, į vadinamąją „kasmetinę bėgimo išvyką“. Šiemet tai buvo 41-asis Stambulo maratonas. 

  Pagrindinis jo akcentas tas, kad bėgama iš Azijos į Europą. Startuojama vienoje Bosforo sąsiaurio pusėje, o finišuojama kitoje.

Devyni „Maratono“ klubo nariai ryžosi nubėgti 42,195 km buvusiame Konstantinopolyje. Geriausiai sekėsi bėgti Virgilijui Muraliui (kas atidžiai skaitote „Alio Jonavą“, pastebėjote, kad Virgilijui šis sezonas itin sėkmingas), savo amžiaus grupėje užėmusiam 3-iąją vietą.

Bėgime sėkmingai finišavo ir kiti „Maratono“ sportininkai: Vilija Damašickienė, Gintarė Litvinavičienė, Laura Dapkuvienė, Antanas Žukauskas, Sigitas Ciukša, Tadas Survila, Deividas Bernotas, Edvardas Linkevičius.

Vidas DIRŽYS