Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Miesto naujienos

Jonavoje duris atvėrė itališkas restoranėlis

Ketvirtadienis, 07 April 2016 03:00 Parašė 

Jau ir Jonavoje galima paskanauti išskirtinio skonio, tikrų itališkų picų: neseniai Jonavos Kūnos kultūros ir sporto centro pirmajame aukšte (Vasario 16-osios 1A) duris atvėrė itališkas restoranėlis „Pollo trattoria“.

Pasak šio restoranėlio administratoriaus ir renginių organizatoriaus Laimučio Jakimavičiaus, ištyrę, kad Jonavos kavinių ir restoranų rinkoje yra niša, „Polo trattoria“ komanda iš Kauno po ilgokų svarstymų nutarė užpildyti šią nišą. „Ir jonaviečiams norime pasiūlyti ne tik „gyvų“ itališkų picų, kokių galima paskanauti nebent picerijose „Bella Italia“, „Milano“ ar „Pollo pizzeria“, bet ir įvairių desertų, karštųjų patiekalų, išskirtinio skonio ir aromato kavos,“ – teigė administratorius.

Jis jonaviečiams pirmiausia rekomenduotų paskanauti firminę restorano picą „Pollo“. Pasak L. Jakimavičiaus, šios picos receptūrą mėgino nukopijuoti ne viena kavinė, tačiau nė vienai kol kas nepavyko. Kiekvieną dieną jonaviečiai kviečiami gardžiai ir nebrangiai papietauti, sekmadieniais bus rengiamos šeimų dienos, maisto bus galima užsisakyti ir į namus.

„Pollo trattoria“ komanda stengėsi, kad restorano lankytojams čia būtų jauku, kad jie čia jaustųsi tarsi namuose. Manau, kad jiems pavyko.

Austėja RIMKUTĖ