Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Futbolas

Į Jonavą atkeliauja futsal čempionų lyga

Pirmadienis, 30 September 2019 08:48 Parašė 

Pajėgiausiam Lietuvos salės futbolo klubui „Vyčiui“ burtai nepagailėjo aukščiausio kalibro varžovų: Į Lietuvoje vyksiantį Čempionų lygos grupių etapo turnyrą atvyks „Barcelona“, o taip pat elitinės Rusijos ir Kazachstano ekipos.

Šalies čempionas Kauno „Vytis“ kovas Čempionų lygoje iškart pradės nuo grupių etapo ir burtai lėmė, kad Lietuvos komanda pateko į 3 grupę, kurioje – garsioji „Barcelona“, Rusijos „Tyumen“ ir Kazachstano klubas „Ayat“ klubai. Kauno klubą gali guosti tai, kad iš šios grupės į kitą etapą pateks trys komandos.

Birželio antroje pusėje paskelbus naujausią oficialų UEFA klubų reitingą paaiškėjo, kad Kauno „Vytis“ atliko įspūdingą šuolį reitinge ir šiuo metu užima 18-ąją vietą tarp stipriausių Senojo žemyno salės futbolo klubų. Praėjusiame sezone Lietuvos komanda pasiekė Čempionų lygos Elitinį etapą, kuriame kovojo 16 stipriausių Europos klubų.

Šiemet kelionę UEFA salės futbolo Čempionų lygoje kauniečiai iš karto pradės nuo pagrindinio etapo (praėjusiais metais teko rungtyniauti preliminariame etape). Maža to, kauniečiai pateko į „Path A“, o tai reiškia, kad į Lietuvą spalio 8 – 11 dienomis atvyks Europos elitas. Grupėje varžysis keturios komandos ir trys iš jų pateks į Elitinį etapą. Palyginimui praėjusiais metais „Vytis“ rungtyniavo „Path B“, kur iš keturių komandų grupės į Elitinį etapą žengė tik viena ekipa.

UEFA Futsalo Čempionų lygos pagrindinio etapo kovos spalio 8 – 11 dienomis vyks Jonavos arenoje. Tai unikali galimybė pirmą kartą Lietuvoje išvysti žaidžiančius „Barcelona“ futbolininkus.

Futbolo gerbėjai net tris dienas Jonavos arenoje turės galimybę mėgautis aukščiausio lygio reginiu. Jau galite įsigyti atskirus kiekvienos dienos bilietus, kurie suteiks šansą stebėti abejas dienos rungtynes, o norintys sutaupyti turėtų suskubti įsigyti abonementą. Jų kiekis ribotas.

Abonementas garantuoja įėjimą į visas šešerias turnyro rungtynes. Jo kaina 20 Eurų. Bilietų kainos vienai dienai svyruoja nuo 9 iki 12 Eurų. Vėliau bilietai gali brangti.

UEFA Futsalo Čempionų lygos pagrindinio etapo tvarkaraštis (Jonavos sporto arena):

Spalio 8 d. (antradienis)

16.30 val. „Barcelona“ (Ispanija) - „Tyumen“ (Rusija)

19.00 val. Kauno „Vytis“ – AYAT (Kazachstanas)

Spalio 9 d. (trečiadienis)

16.30 val. „Barcelona“ (Ispanija) – AYAT (Kazachstanas)

19.00 val. Kauno „Vytis“ – „Tyumen“ (Rusija)

Spalio 11 d. (penktadienis)

16.30 val. „Tyumen“ (Rusija) – AYAT (Kazachstanas)

19.00 val. Kauno „Vytis“ – „Barcelona“ (Ispanija)

GYTIS RAMANAUSKAS