Paskelbtas Miesto naujienos

„Lonas“ plečia veiklą ir kviečia prisijungti: siūlomos septynios darbo vietos

Ketvirtadienis, 26 September 2019 13:05 Parašė 

Viena stabiliausiai dirbančių ir verslo plėtrą vykdančių įmonių, lietuviškų čiužinių ir lovų gamintojas „Lonas“ didina gamybos apimtis ir ieško net 7 darbuotojų.

Bendrovė plečia veiklą tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Atidaryti du salonai Latvijos sostinėje Rygoje, kitąmet planuojama ir verslo plėtra Estijoje.

Įmonė dalyvauja prestižinėse parodose ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Europos šalyse.

Šiemet „Lonas“ taip pat atsigręžė į namų tekstilę bei įsigijo septynerių metų veiklos patirtį turinčią įmonę UAB „PROHO“, žinomą „Fėjos namų“ vardu. Idėją papildyti įprastą savo asortimentą namų tekstile, o ypač – patalyne, įmonei pasiūlė patys klientai, kurie įsigydami lovas ar čiužinius ne kartą teiravosi, kodėl nėra galimybės kartu nusipirkti ir patalynės.

„Lono“ įmonių grupė yra nuolat auganti, todėl stipriname komandą, didiname pajėgumus ir ieškome žmonių, norinčių prisijungti prie mūsų. Laiku mokamu atlyginimu, socialinėmis garantijomis, žinoma, nieko nenustebinsi, todėl ir siūlome daugiau – galimybę augti kartu, gerą darbo atmosferą ir draugišką kolektyvą tvirtas lietuviškas tradicijas turinčioje įmonėje. Vertiname žmones, kurie dirba pas mus ir mums svarbu, kad žmogus čia jaustųsi gerai“, – sakė Domas Jakutis, bendrovės „Lonas“ direktorius.

Prisijungti prie „Lono“ kolektyvo kviečiami penki operatoriai (baldų apmušimas, baldų, čiužinių klijavimas, vilkimas), siuvėjas-sukirpėjas ir gamybos meistras.

Daugiau informacijos dėl laisvų darbo vietų gamyboje: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.