Paskelbtas Miesto naujienos

„Antėja laboratorija“ plečia savo tinklą – nuo šiol mus rasite ir Jonavoje!

Trečiadienis, 18 September 2019 16:18 Parašė 

Laboratoriniai tyrimai padeda tiksliai ir laiku diagnozuoti sveikatos sutrikimus. Profilaktiškai atliekamų tyrimų pagalba galima nustatyti ne tik paūmėjusią ligą, bet ir ankstyvuosius ligos požymius. „Antėja laboratorija“ tyrimų rezultatus vertina aukštos kvalifikacijos gydytojai, kurie interpretuodami tyrimų duomenis atsižvelgia į paciento sveikatos būklę, gretutines ligas bei genetinį paveldimumą.

„Antėja laboratorija“ siūlo daugiau nei 3 000 skirtingų tyrimų nuodugniam Jūsų sveikatos įvertinimui. Nežinote kokius tyrimus reikia atlikti? Jūsų patogumui ,,Antėja laboratorija“ siūlo daugiau nei 40 profilaktinių ir diagnostinių tyrimų programų detaliam organizmo ištyrimui. Atsižvelgiant į sezoniškumą bei klientų poreikius, kiekvieną mėnesį siūlome tyrimus ar tyrimų programas už ypatingas kainas!

Daugiau nei 40 ,,Antėja laboratorija“ procedūrų kabinetų bei klinikų yra išsibarstę plačiai visoje Lietuvoje. Ką tik naujas procedūrų kabinetas duris atvėrė ir Jonavoje. Procedūrų kabinete atliekami profilaktiniai ir diagnostiniai kraujo tyrimai. Paėmę kraujo mėginį laboratorijos specialistai Jums iš karto duos prisijungimus prie elektroninės sistemos, kurioje su savo tyrimų rezultatais galėsite susipažinti bet kur ir bet kuriuo metu. ,,Antėja laboratorija“ taip pat teikia nemokamas šeimos gydytojo konsultacijas prieš tyrimus, jei svarstote, kurie tyrimai Jums aktualūs, o taip pat šeimos gydytojo tyrimų rezultatų interpretacijas – Jums patogiu būdu – gyvai ar telefonu.

Jonavos procedūrų kabinetas atsidarė adresu: Vasario 16 – tosios g. 60A. Darbo laikas: I-V 08:00-12:00 val. Už paslaugas atsiskaityti galite grynaisiais pinigais. Klientų patogumui „Antėja laboratorija“ siūlo išankstinę registraciją bendruoju klientų aptarnavimo skyriaus telefonu – 8 700 55 511 arba el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Atidarymo proga iki pat spalio 31 d. kviečiame pasinaudoti išskirtiniu pasiūlymu! Apsilankykite Jonavos padalinyje su lipidogramos skrajute ir kalcio tyrimą pasidarykite nemokamai! Brangiausias – laiku neatliktas tyrimas! Nedelskite ir patikėkite savo sveikatą profesionalams!  Daugiau informacijos rasite www.anteja.lt