Paskelbtas Miesto naujienos

Kviečia išrinkti Jonavos šūkį

Pirmadienis, 04 April 2016 03:00 Parašė 

Šūkis bus naudojamas kuriant Jonavos rajono kultūros strategiją, įgyvendinant įvairias kultūrines veiklas ir pristatant mūsų kultūrinį gyvenimą jonaviečiams ir svečiams. Jei neradote tinkamo, turite savo pasiūlymų ir/ar pastabų, siųskite jas adresu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Jonava. Pažadinta kurti (angl. Awake to create)

Šūkio mintis – mūsų miestas gali būti kūrybingas ir įdomus, mes visada tokie buvome ir esame. Dabar atėjo laikas nubusti iš pasyvumo, abejingumo, snaudulio ir nuspalvinti kūryba ne tik savo miestą, bet ir kiekvieno mūsų kasdienybę.

Laikas atrasti/Atrask! (angl. Time to discover)

Šūkio mintis – kvietimas būti aktyviam, ieškoti ir atrasti... Atėjo laikas atradimams, kas tai bus? Papročiai? Tolerancija? Gyvybės ratas? Europa Jonavoje? Kontrastai (pramonė ir gamta, tradicijos ir naujovės...), o gal paparčio žiedas? O gal...

Įkvėpti. Sudominti. Įtraukti (ang. Inspiring. Exciting. Involving)

Šūkio mintis – kultūrinis gyvenimas Jonavoje aktyvus ir dinamiškas. Stebėtojų čia mažai, nes tai, kas vyksta, įkvepia kūrybai, kas įkvepia kūrybai, įtraukia ir skatina veikti.

Nustebsite! (angl. You‘ll be surprised)

Šūkio mintis – mūsų kraštas ir mes keičiamės. Tie pokyčiai gali ir turi būti teigiami. Tokie, kurie maloniai nustebintų ne tik švenčių metu, bet ir kiekvieną dieną, kiekviename žingsnyje Jonavoje.

Veikiame kartu? (angl. Everyone is involved)

Šūkio mintis – veikti kartu, vadinasi, kurti stiprų, saugų, tolerantišką, dinamišką, kūrybingą ir nenuobodų savo kraštą. Nes tai, kas vyksta Jonavoje, turėtų būti kiekvieno mūsų indėlis.

Nesibaigiantis atradimas (angl. Never ending discovery)

Šūkio mintis – Jonava gali tapti vieta, kur slypi begalė vis naujų atradimų, sukurtų pasitelkus tradicijas, meną, tarpusavio bendradarbiavimą ir tai, ką gali sukurti žmogaus vaizduotė.

Savivaldybės inf.