Spausdinti šį puslapį

Jonavoje sulaikytas vyras, įtariamas narkotinių medžiagų platinimu

Pirmadienis, 09 September 2019 16:14 Parašė 

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai rugsėjo 4 d. sulaikė vyrą, įtariamą nelegaliai disponavus ir platinus narkotines medžiagas Jonavos mieste. Tą pačią dieną, atlikus kratas įtariamojo gyvenamojoje vietoje, rasta ir paimta 40 vnt. maišelių su galimai narkotine medžiaga – amfetaminu.

Šiuo metu įtariamasis (gim. 1974 m.) yra sulaikytas, artimiausiu metu bus sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės skyrimo. Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d. už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtą disponavimą labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu, gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Šį ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jį kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros  Penktojo skyriaus prokurorai.

Kauno apskrities policijos pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už teikiamą informaciją ir primena, jog visuomet apie pastebėtus, bet kokius galimai daromus teisės pažeidimus nedelsiant informuotų policijos pareigūnus skubios pagalbos telefonu 112.

Policijos inf.