Paskelbtas Aktualijos

Neeilinis savivaldybės tarybos posėdis dėl J.K. Sungailos

Penktadienis, 01 April 2016 17:00 Parašė 

Balandžio 5-ąją, antradienį, šaukiamas neeilinis Savivaldybės tarybos posėdis. Į posėdžio darbotvarkę įrašytas vienintelis klausimas – „Dėl Jono Klemenso Sungailos atleidimo iš Jonavos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pareigų“.

Jau esame rašę, kad kovo 25-ąją, apie 17 val. 30 min., Kulvos seniūnijoje policijai įkliuvo neblaivus vairavęs rajono Savivaldybės administracijos direktorius Jonas Klemensas Sungaila, jam nustatytas vidutinis 1,65 promilės girtumas.

Iš karto po Velykų atėjęs į darbą, administracijos vadovas išplatino viešą pareiškimą-atsiprašymą.

„Kovo 25 dieną padariau nedovanotiną klaidą – vairavau automobilį neblaivus. Dėl šio savo poelgio labai gailiuosi, suprantu, kad pasielgiau neapgalvotai ir neracionaliai. Neieškau ir neturiu jokių lengvinančių aplinkybių ir nesiruošiu slėptis už kieno nors nugaros. Nesiruošiu dalintis su niekuo atsakomybe ar teisintis dėl savo elgesio – toks poelgis negali būti pateisinamas.

Suprasdamas, kad šis atvejis bus naudojamas politiniais tikslais, nenorėdamas tolimesnės jo eskalacijos, prisiimu visišką atsakomybę dėl šios savo klaidos ir esu pasiruošęs griežčiausiam rajono Savivaldybės tarybos vertinimui,“ – rašė J. Sungaila.

„Alio Jonavos“ inf.