Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Futbolas

Antrasis ratas baigtas pralaimėjimu

Antradienis, 20 August 2019 10:03 Parašė 

2019 metų Lietuvos futbolo federacijos (LFF) senjorų (35+) čempionato Aukštaitijos regione komandos baigė antrojo rato kovas ir jau netrukus pradės trečiąjį. Po šių varžybų visos keturios ekipos grumsis atkrintamosiose, o rugsėjo pabaigoje pagal nuostatus vyks finaliniai susitikimai, kurie bus žaidžiami Alytuje.

Antrąjį ratą namų rungtynėmis pabaigė ir Jonavos „Klevo“ senjorai. Jonaviečiai susitiko su regione užtikrintai pirmaujančia Alytaus „Dainavos senjorai“ vienuolike. Kaip pirmajame rate, taip ir dabar Jonavos futbolo senjorai nerado galimybių iš varžovų atimti pirmųjų taškų.

Tiek pirmojo, tiek ir antrojo kėlinio pradžioje dzūkai pirmieji pelnė du įvarčius ir žengė tvirtą žingsnį pergalės link. Aišku, aikštelės šeimininkai rankų nenuleido ir 67 min. Albertas Ramonas sušvelnino rezultatą. Visgi, alytiškiai per trumpą laiką patvirtino savo lyderystę. Jie pridėjo dar du tikslius smūgius ir jau paskutinėmis mačo minutėmis Ruslanui Fiodorovui pavyko pasižymėti, neleidžiant šiems laimėti triuškinančiu rezultatu. „Klevas“ patyrė nesėkmę rezultatu 2:4 (0:1).

Kitose rungtynėse Ukmergės „Vienybė“ savo aikštelėje 0:2 pripažino Kėdainių „Nevėžio“ ekipos pranašumą.

 Aukštaitijos regiono turnyrinė lentelė atrodo taip (vieta, komandos, rungtynių skaičius, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įmušti-praleisti įvarčiai, taškai):

1 Dainavos senjorai 6 6 0 0 25-6 18
2 Klevas 6 3 1 2 11-10 10
3 Nevėžis 6 1 2 3 7-17 5
4 Vienybė 6 0 1 5 6-16 1

Rezultatyviausi žaidėjai:

Tomas Jeruševičius ("Dainava") 6
Martynas Biržinis ("Dainavos senjorai") 3
Virginijus Miknevičius ("Dainavos senjorai") 3
Denisas Šichranovas ("Klevas") 3

Rugpjūčio 21 d., trečiadienį, „Klevas“ vėl žais savo aikštelėje ir KKSC stadiono dirbtinės dangos aikštelėje susitiks su Kėdainių „Nevėžiu“. Rungtynių laikas – 20.00 val.

GYTIS RAMANAUSKAS