Paskelbtas Aktualijos

Telefonas dovanų? Seniai to nebuvo!

Penktadienis, 16 August 2019 08:33 Parašė 

Nauji mokslo metai vaikams ir paaugliams – tikras atsinaujinimo metas: naujos pratybos, nauji sąsiuviniai, gal net nauja kuprinė. O jei atžala dar nori ir naujo telefono? „Telia“ turi išeitį: šiuo metu rinkdamiesi išmaniuosius „Samsung“, „Huawei“ ar „Xiaomi“ telefonus su pokalbių planais, antrą telefoną gausite dovanų.

„Viena sutartis – du telefonai. Todėl naujasis mūsų pasiūlymas puikiai tiks vaikus auginantiems tėvams, kurie nori ir patys atsinaujinti telefoną, ir turėti dovaną Rugsėjo 1-osios proga savo vaikams. Žinoma, šis pasiūlymas galioja absoliučiai visiems, kurie antrą telefoną gali dovanoti ir savo vyrui, žmonai, mamai, tėčiui, močiutei ar seneliui“, -  sako „Telia“ įrangos vadovas Aurelijus Vaičiulionis.

„Telia“ specialistai atrinko ir suporavo įvairius telefonus - nuo praktiškų išmaniųjų iki naujausių flagmanų, todėl sau tinkantį variantą ras ir aukščiausius reikalavimus keliantys klientai, ir ieškantys nebrangių, bet patikimų telefonų.  

„Telia“ matematika visiškai paprasta: imate pokalbių ir SMS planą „Premium L“, o su  „Samsung“, „Huawei“ ar „Xiaomi“ išmaniuoju telefonu antrą to paties gamintojo išmanųjį gaunate dovanų.

Pavyzdžiui, pasirinkę šiemet pristatytą „Samsung Galaxy S10“ (128 GB) dovanų gausite 249 eurų vertės „Samsung Galaxy A40“. Ir dar jums priklausys 150 eurų nuolaidą pagrindiniam telefonui – tad jis iš viso kainuos 759 eurus vietoje įprastinių 909 eurų.  

Jei esate „Huawei“ fanas, galite rinktis naujausią šios kompanijos flagmaną „Huawei P30“ – jis kainuos 90 eurų pigiau (609 eurus) ir papildomai dovanų gausite 149 eurų vertės „Huawei Y5“.

Gamintojo „Xiaomi“ gerbėjai pirkdami „Xiaomi Mi 9“ (64 GB) telefoną už 439 eurus papildomai gaus 109 eurų vertės „Xiaomi Redmi 7A“ išmanųjį.

Tai – tik keli pavyzdžiai. Iš viso „Telia“ siūlo rinktis net iš 11 skirtingų telefonų porų, kuomet kartu su pokalbių planu pirkdami vieną telefoną, antrą gausite dovanų.

Apie visus planus daugiau galite sužinoti apsilankę artimiausiame „Telia“ salone arba internete telia.lt

Vaikai ir telefonai: patarimai tėvams

Pradinių klasių mokiniams rekomenduojama mobiliuoju telefonu per dieną naudotis ne daugiau nei 2 valandas. Vyresnieji moksleiviai, besinaudojantys telefonu ilgiau, turėtų neužmiršti daryti pertraukas.

Kai kurios mokyklos laikosi politikos, kad telefonai pamokose nereikalingi. Apie tokias taisykles ir jų laikymąsi su vaikais būtina pasikalbėti ir jas paaiškinti iš anksto.

Su vaikais naudinga kalbėtis ir apie išmaniųjų įrenginių bei interneto suteikiamas galimybes, ir apie įvairius iššūkius. Pavyzdžiui, kaip elgtis ir kur kreiptis, jei jie pamato, kad šaipomasi iš kito žmogaus, kur galima pranešti apie netinkamą turinį.

Yra programėlių, kurios gali apsaugoti vaikus nuo žalingo turinio, leidžia riboti vaikų naudojimąsi įrenginiais arba, pavyzdžiui, matyti išmaniųjų įrenginių buvimo vietą. Atrasti tokias programėles ir jas įdiegti jums gali padėti „Telia“ salonų darbuotojai.