Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Miesto naujienos

Į pastabą reaguota

Trečiadienis, 24 July 2019 14:25 Parašė 
Kol informacija rengta spaudai, šie konteineriai jau buvo išvežti Kol informacija rengta spaudai, šie konteineriai jau buvo išvežti

„Alio Jonavai“ parašė gyventoja, kuri pasiskundė, kad prie Panerių g. 6 pastatyti laikini konteineriai yra per arti namo. Pro langus jaučiasi nemalonus kvapas, benamiai išverčia šiukšles, triukšmauja. „Ar nebūtų įmanoma konteinerius pastatyti truputį toliau?“ – prašė moteris.

Živilė ZARECKAITĖ, UAB „Jonavos paslaugos“ atliekų tvarkymo sistemos administratorė- teisininkė:

Kadangi Panerių g. 6 daugiabučio namo kieme vyksta remonto darbai, buitinių atliekų konteineriai buvo patraukti į kitą vietą, kad šiukšliavežė galėtų netrukdomai privažiuoti prie jų. Kitos galimybės patraukti konteinerius į kitą vietą būtent šio Panerių g. 6 namo kieme nėra. Atsižvelgę į gyventojos skundą, priėmėme sprendimą konteinerius išvežti, pakabinsime skelbimus, kad Panerių g. 6 namo gyventojai buitines atliekas neštų į artimiausią atliekų surinkimo aikštelę, esančią adresu Panerių g. 19. Mums jau skambino Panerių g. 6 namo gyventoja, apie priimtą sprendimą ją informavome telefonu.

„Alio Jonavos“ inf.