Spausdinti šį puslapį

Nuobaudas pasišalinusiems iš įvykio vietos vairuotojams skirs teismas

Antradienis, 16 July 2019 09:54 Parašė 

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai nustatė balandžio ir birželio mėnesiais Jonavos rajone eismo įvykius sukėlusius ir iš įvykio vietos pasišalinusius  automobilių vairuotojus.

2019-04-14 apie 10.30 val. Jonavos r., Užusalių sen., Užusalių k., automobilio „Ford Mondeo“ vairuotojas (gim. 1990 m.), neturėdamas teisės vairuoti, vairavo privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu nedraustą  automobilį ir atsitrenkė  į stovintį automobilį „Toyota Corolla“, tačiau nesustojęs iš eismo įvykio pasišalino. Eismo įvykio metu buvo apgadinti abu automobiliai.

2019-06-20 apie 13.30 val. Jonavos r., kelyje Kaunas-Zarasai-Daugpilis 16,5 km, automobilio „VW Golf“ vairuotojas (gim. 1989 m.) neturėdamas teisės jo vairuoti, nepasirinko saugaus greičio, jo nesuvaldė ir atsitrenkė į kelio atitvarus. Vairuotojas nesustojo, iš eismo įvykio pasišalino. Automobilis buvo rastas vėliau, vairuotojui po eismo įvykio nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,31 prom. Eismo įvykio metu buvo sugintas automobilis ir kelio atitvarai.

Abiems atvejais dėl kelių eismo taisyklių pažeidimų sprendimus administracinių nusižengimų bylose priims teismas.

Policijos inf.