Paskelbtas Sportas

Sporto žaidynės „Sportas mus vienija“

Pirmadienis, 03 June 2019 13:24 Parašė 

Sportas apibūdinamas kaip veikla, kuri lavina žmogaus sielą ir kūną – sportuojant gerėja fizinė ir dvasinė būsena. Svarbu nepamiršti, kad sportas nėra tik sveikas gyvenimo būdas, sportas vienija, jungia visus į vieningą, tvirtą bendruomenę.

2019 m. gegužės 31 d. Jonavos r. neįgaliųjų veiklos centras organizavo jau tradicinėmis tapusias sporto žaidynes „Sportas mus vienija“. Rungtyse dalyvavo sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos „Kauno viltis“, Jonavos „Neries“ pagrindinės mokyklos specialiojo ugdymo skyriaus, sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos „Jonavos viltis“ ir Jonavos r. neįgaliųjų veiklos centro komandos. Šventę atidarė Jonavos r. neįgaliųjų veiklos centro direktorė Aurika Matutienė, kuri dalyviams palinkėjo stiprybės ir sėkmės, o sirgalius ragino aktyviai palaikyti savo komandas. Šiais metais žaidynių dalyviai varžėsi įvairiausiose rungtyse: bėgimo, baudų metimo, futbolo, taiklumo ir įvairių estafečių rungtyse. Komandų palaikyti susirinko gausus būrys sirgalių. Kiekvienas stengėsi būti kuo greitesnis, taiklesnis baudų metime, visi stengėsi laimėti ir gauti kuo daugiau taškų. Šventę vainikavo apdovanojimai. Bendroje įskaitoje laimėjo sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos „Kauno viltis“ komanda, antrąją vietą užėmė Jonavos „Neries“ pagrindinės mokyklos specialiojo ugdymo skyriaus mokinių komanda, trečioji vieta atiteko sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos „Jonavos viltis“ komandai. Draugiškiausios komandos prizą laimėjo Jonavos rajono neįgaliųjų veiklos centro komanda.

Sporto renginys visus suvienijo, nors visi esame skirtingi. Šių sporto žaidynių rezultatas – tai gera nuotaika ir atsirandantis suvokimas, kad veikiant drauge galime pasiekti daug daugiau. Visiems dalyviams linkime ir toliau draugauti su sportu, aktyviai judėti ir laukti kitų susitikimų!

Jonavos rajono neįgaliųjų veiklos centro inf.