Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Sportas

Šachmatų draugijai "Aidas" - ketveri

Trečiadienis, 29 May 2019 09:29 Parašė 
Po metinių turnyro - nuotaika gera. Po metinių turnyro - nuotaika gera. Liutauro Šulgos nuotr.

Prieš keturis metus, 2015 m. balandžio 30 d. Registrų centre buvo įregistruota šachmatų draugija "Aidas". Draugijos steigėjai buvo Bronislava Narakaitė, Danielius Abukavičius ir anapilin nuėjęs Juozas Krasauskas.. Dabar draugijoje yra 15 narių.

Draugijos "Aidas" ketverių metų sukakties turnyre dalyvavo 12 šachmatininkų. Visus nustebino pirmą kartą šių metų pradžioje pradėjęs dalyvauti "Aido" varžybose Alfredas Jakštas. Jis kaskart kilo aukštyn ir štai šiame žaidime iškovojo pirmą vietą. Jis pelnė 8 su puse taško iš 11 galimų. Simboliška, kad metinių turnyro dieną jis tapo draugijos "Aidas" nariu.

Juozas Kazlauskas, Jonas Venckas ir Darius Kilmanas surinko po 8 taškus. Paskaičiavus pagal koeficientą, antrą vietą laimėjo J.Venckas, trečią - D.Kilmanas.. J.Kazlauskas buvo ketvirtas, Aleksandras Loginovas - penktas.

Nugalėtojas ir dar du prizininkai buvo apdovanoti taurėmis ir diplomais, ketvirta ir penkta vieta - diplomai. Visiems šachmatų draugijos nariams 4 metinių proga buvo įteiktos atminimo statulėlės.

Vytautas Paberžis