Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Aktualijos

Automobilių veiklos nuoma – puiki lizingo alternatyva

Antradienis, 28 May 2019 10:39 Parašė 

Transporto priemonės įsigijimas visuomet reikalauja ilgų pasvarstymų: tenka apsispręsti ne vien tik dėl konkretaus automobilio modelio, bet taip pat ir dėl jo įsigijimo būdo. Nors neretai nusprendžiama įsigyti naudotą transporto priemonę, tačiau ne visada galima būti užtikrintiems, kad ji neturės rimtų gedimų: niekam ne paslaptis, kad prieš parduodami automobilius savininkai atlieka kosmetinį remontą, tad ne visada galima būti užtikrintiems, kad transporto priemonė neturi rimtų gedimų. Naujos transporto priemonės įsigijimas reikalauja gana nemažų išlaidų, tad neretai pasirenkamas jos įsigijimas lizingu. Nors tokia galimybė tikrai gali puikiai pasiteisinti, tačiau šiandien vis dažniau pasirenkama jos alternatyva. Veiklos nuoma – tai galimybė tam tikru laikotarpiu naudotis transporto priemone, o vėliau, jei tik būtų noro tą padaryti, automobilį galima įsigyti.

Finansiškai naudingas sprendimas

Veiklos nuoma gana dažnai pasirenkama dėl to, kad ji suteikia galimybę transporto priemone naudotis tikrai palankia kaina, tad tikrai neverta nerimauti, jog toks pasirinkimas bus pernelyg brangus. Klientams tenka kas mėnesį apmokėti vos vieną sąskaitą, todėl galima išvengti buhalterinės painiavos. Tikrai neverta nuogąstauti, kad tai bus pernelyg brangu – peržvelgę įvairių kompanijų pateiktus pasiūlymus tikrai atrasite tinkamiausią pasirinkimą.

Nepriekaištinga automobilio priežiūra

Turbūt kiekvienas vairuotojas bent kartais pasvajoja, kaip būtų puiku, jei automobiliu netektų rūpintis patiems, tačiau tai taip ir lieka gražia svajone. Vis dėlto, jei yra pasirenkama veiklos nuoma, tai tampa visiškai įmanomu dalyku: veiklos nuomą siūlanti kompanija pasirūpins automobilio draudimu, sezoniniu padangų keitimu, ir t.t. Šios paslaugos jau yra įskaičiuotos į numatomas mėnesines įmokas, tad galite nesibaiminti, kad tai gali kainuoti papildomai.

Galimybė rinktis iš daugybės automobilių

Visai nesvarbu, kokiam automobilio modeliui teiktumėte pirmenybę, didelė tikimybė, kad veiklos nuomos kompanija jums galės pateikti patį patraukliausią pasiūlymą. Apsilankę veiklos nuomos paslaugas teikiančių kompanijų internetinėse svetainėse galėsite rasti informacijos apie visas pasirinkimo galimybes, tad galėsite pasirinkti jums labiausiai tinkantį pasiūlymą.

Jei nuspręstumėte automobilį įsigyti...

Veiklos nuoma įprastai yra teikiama keleriems metams, o tuomet, kai pasibaigia nuomos sutarties terminas, klientai gali pagalvoti apie kito automobilio pasirinkimą arba apie išnuomotos transporto priemonės įsigijimą. Palanku yra tai, kad jums nereikės sumokėti visos automobilio kainos – iš jos bus išskaičiuota veiklos nuomos laikotarpiu sumokėta pinigų suma.

Taigi, jei ieškote automobilio įsigijimo lizingu alternatyvų, veiklos nuoma gali būti tikrai palankia išeitimi. Sutarties laikotarpiu turėsite pakankamai laiko įsitikinti, ar tikrai norite įsigyti pasirinktą transporto priemonę, ar vis dėlto norėtumėte išbandyti kitą automobilį. Galite net neabejoti, kad veiklos nuomą teikiančios kompanijos galės jums pateikti tikrai patrauklų pasiūlymą, taigi, jei kiltų tam tikrų klausimų ar neaiškumų, paprasčiausiai susisiekite nurodytais kontaktais, ir kartu rasite geriausius pasirinkimus.