Paskelbtas Sportas

Jonavos jaunųjų kiokušin karate kovotojų medaliai

Sekmadienis, 20 March 2016 22:42 Parašė 

Savaitgalį Anykščiuose vyko Lietuvos vaikų (2004-2006 metų gimimo) kiokušin karate čempionatas. Jau įprastai savo jėgas, kaip ir įvairiuose turnyruose, taip ir šiame išmėgino Jonavos jaunieji sportininkai, besitreniruojantys sporto klube „Kumite“. Trenerių Valdo Braslausko ir Alfredo Jakšto vadovaujamas jaunimas ir vėl namo grįžo su nemažu skaičiumi apdovanojimų.

Pirmą kartą čempionate startavo Edgaras Galuška, kuris savo varžybas baigė jau po pirmosios kovos. Visgi, kiti jonaviečiai nudžiugino ir trenerius, ir tėvelius, ir šios sporto šakos entuziastus.

Puikiai čempionate kovojo Arnas Bočkus, pasidabinęs bronzos medalį bei Kristupas Petronis, kuris laimėjęs tris kovas, nužygiavo iki pat finalo. Visgi, jonavietis svorio kategorijoje iki 40 kg nusileidęs varžovus, tapo antrosios vietos laimėtoju.

Vėl savo veržlumu ir pajėgumu pasižymėjo jau nebe pirmose varžybose sėkmingai su varžovais besivaržantis Nikita Mitiulin. Šis jonavietis taip pat laimėjo tris kovas ir svorio kategorijoje iki 35 kg tapo nugalėtoju.