Paskelbtas Sportas

Sidabrinis jonaviečio pasirodymas

Pirmadienis, 08 April 2019 08:25 Parašė 

Šeštadienį Kėdainių arenoje vyko Lietuvos jaunimo, jaunių, jaunučių kiokušin karatė čempionatas. Į varžybas suvažiavo pajėgūs jaunieji atletai iš įvairiausių šalies kampelių. Šiame čempionate savo meistriškumą demonstravo ir Jonavos kiokušin karate klubo “Kumite” sportininkai. Valdo Braslausko ir Alfredo Jakšto treniruojami sportininkai dėjo visas jėgas, jog užlipti ant prizininkų pakylos.

Visgi, ne visiems tai padaryti pavyko. Klubo treneriai už pasirodymą ir kovas dėkoja Rokui Utyrai, Mantvydui Stasiukoniui ir Kamilei Martinaitytei, kuriems šįkart nepavyko pasižymėti pergalėmis.

Jonavos atletai be apdovanojimų negrįžo. Svorio kategorijoje iki 55 kg dvi kovas laimėjo Nikita Mitiulin, kuriam tai garantavo trečiąją vietą.

Dar vienam sportininkui nepasisekė tik pačiame finale. Svorio kategorijoje iki 75 kg varžėsi Gediminas Cvykas. Šis jaunuolis ne tik laimėjo trejas kovas ir iškovojo antrąją vietą, tačiau tai jam suteikė teisę dalyvauti Europos čempionate Čekijoje, kuris birželio mėnesį vyks Prahos mieste.

GYTIS RAMANAUSKAS