Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Miesto naujienos

Policijos komisariate atidaryta nauja sporto salė

Ketvirtadienis, 28 March 2019 14:31 Parašė 

Kiekvienas pareigūnas privalo palaikyti fizinę formą, kovinius ir taktinius gebėjimus tam, kad galėtų tinkamai atlikti savo darbines funkcijas – ginti, saugoti, padėti. Tinkamos darbo sąlygos pareigūnams kuriamos visapusiškai – Jonavos rajono policijos komisariate atidaryta nauja sporto salė, kurioje pareigūnai galės palaikyti ir tobulinti savo fizinį pasirengimą.

Kovo 26 d. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Jonavos rajono policijos komisariate rinkosi ne tik Jonavos rajono policijos komisariato bendruomenė, Kauno apskr. VPK viršininkas Darius Žukauskas, bet ir Jonavos rajono savivaldybės atstovai. Nuo antradienio pradėjusioje veikti naujai įrengtoje sporto salėje, kurioje savo fizinę formą galės palaikyti visi Jonavos rajono policijos pareigūnai, netrūksta įvairiausių treniruoklių, taip pat įrengta zona, skirta taktikos ir kovinių veiksmų treniruotėms. Daug metų Jonavos policijos komisariate dirbantys pareigūnai turėjo sportuoti sporto salėje, kurioje treniravimuisi skirti įrenginiai buvo ganėtinai seni, kai kurie jų nebetiko naudojimui, tačiau dabar situacija kardinaliai pasikeitė.

Šios erdvės įrengimas kainavo daugiau nei 35 tūkst. eurų, iš kurių 15 tūkst. eurų skyrė Jonavos rajono savivaldybė, o likusius – Policijos departamentas.

Policijos komisariato inf.