Paskelbtas Miesto naujienos

Skruzdėliukas sugrįžta!

Ketvirtadienis, 21 March 2019 09:19 Parašė 

Tiems, kas seka „Skruzdėliuko“ naujienas, pažadėjau, kad šią veiklą atnaujinsime.

Tad štai, jau nuo balandžio 1 d. pradėsime priimti iš jūsų nereikalingus, bet dar visai geros kokybės, tinkamus naudoti vaikiškus ir jaunimo daiktus. Senovinių drabužių ar batų prašome mums nenešti, nes niekas jų nesirenka net dalijant nemokamai. Todėl savo senelių ir prosenelių drapanų nesaugokite, nes jos bergždžiai dūlės arba jūsų, arba mūsų lentynose.

Daiktus priiminėsime nuo balandžio 1 d., Prezidento g. 3, 3-ame aukšte (laiptinė – iš kiemo pusės), 12–17 val. d. d. Pagal galimybes leisime iškart ir pasirinkti, bet balandžio mėnesį dar ir tvarkysimės.
Daugiau informacijos rasite mūsų socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje „Skruzdėliukas_Jonava“.

Praeitų metų rugpjūčio mėnesį savanorei L. J. buvo iškelta baudžiamoji byla už Paramos fondo „Veneris“ lėšų iššvaistymą. L. J. kaltę visiškai pripažino, pasirašė skolos vekselį – grąžinti visus iššvaistytus pinigus privalo iki šių metų rugpjūčio pabaigos.

Tad šiuo metu renkame naują savanorių komandą. Darbų bus labai įvairių, todėl išbandykit ir atraskit save naujoje srityje! Ateikit su savo pasiūlymais.

Paramos fondo „Veneris“ veiklą sustabdėme, o naujasis „Skruzdėliukas“ veiks individualiosios veiklos pagrindu, todėl tie, kuriems kažko šiuo metu labai reikia, bet neišgali įsigyti, jau gali kreiptis – užvesime naujas korteles.

„Skruzdėliuko“ idėja – skatinti nereikalingus, bet dar visai geros kokybės daiktus ne išmesti, o jais dalytis. Į „Skruzdėliuką“ atkeliavusiems daiktams (drabužiams, avalynei, žaislams, indams, patalynei ir kt.) suteikiamas naujas gyvenimas ten, kur jie ir vėl laukiami. Žmonės išsirenka sudominusius daiktus, o už juos palieka kokią nors pinigų sumą veiklai paremti.

Visi kartu būkime ekologiški! Veikla vykdoma remiantis kitų šalių gerąja patirtimi.

Taip pat noriu labai padėkoti tiems, kurie nuolat skambindavo ir informuodavo, kad „Skruzdėliuko“ veikla išties reikalinga Jonavai – tik kartu mes galime būti stiprūs. Veikime vieningai!

Jūratė Cvirkienė