Spausdinti šį puslapį

Policija informuoja

Trečiadienis, 16 March 2016 11:06 Parašė 
Policija informuoja www.policija.lt foto

Iš senolio kišenės ištraukė banko kortelę

Vyresni žmonės dažnai nešiojasi ne tik banko kortelę, bet ir PIN kodą. Kovo 13-ąją, apie 15 val., prie daugiabučio namo Žeimių tako g., iš garbaus amžiaus jonaviečio iš striukės kišenės nepažįstamas jaunuolis pavogė Swedbank mokėjimo kortelę. Ir ne tik – kišenėje buvo ir kortelės PIN kodas. Policija pranešė, kad tą pačią dieną apie 16 val. 24 min. Kortelė buvo panaudota AB „Swedbank“ banko padalinio bankomate. Iš senolio sąskaitos paimta 350 eurų suma.

Pešėsi kaip reikiant nusitašę sutuoktiniai

Neblaivus jonavietis neblaivią žmoną gainiojo po butą grasindamas šiai peiliu. Policija praneša, kad kovo 14-ąją, apie 21 val. viename Vilniaus g. daugiabutyje susiginčijo neblaivūs sutuoktiniai. 1969 m. gimęs vyras (2,65 prom. alkoholio) grasino peiliu savo neblaiviai žmonai (2,78 prom, alkoholio), šaukė ir grasino, kad nudurs. Kai akyse – balti arkliai, iki nelaimės – tik vienas žingsnis.

Nelaimingas atsitikimas: sužalotas karys

Kovo 14-ąją, apie 13 val. 30 min. į Jonavos ligoninę iš Ruklos LDK Algirdo mechanizuotojo pėstininkų bataliono pristatytas ir dėl šautinės žaizdos šlaunies srityje pervežtas ir paguldytas į Kauno ligoninę šio bataliono kulkosvaidininkas eilinis S. M. (g. 1994 m.). Jį tarnybos metu, neatsargiai elgdamasis su ginklu, sužalojo kitas karys.

 

Policijos inf.