Spausdinti šį puslapį

Pareigūnai prašo pagalbos

Ketvirtadienis, 14 February 2019 09:39 Parašė 

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnai toliau ieško Mindaugo Andriuškevičiaus (gim. 1998 m.), kuris sausio 28 d. išėjo iš pažįstamo, gyvenančio Kaišiadorų r., Totoriškių k., namų ir dingo be žinios.

M. Andriuškevičius galėjo būti matomas einantis keliu Jonava–Žasliai–Kalninai Mijaugonys. Su savimi mobiliojo ryšio telefono neturėjo.
Vykdant jauno vyrą paiešką, atlikta eilė ikiteisminio tyrimo veiksmų, siekiant nustatyti dingusio asmens buvimo vietą, ne kartą pasitelktas kinologas su tarnybiniu šunimi, į pagalbą pasitelkti kariškių bepilotės skraidyklės, pareigūnai kartu su kariais iš Ruklos apieškojo visas galimas vyro buvimo teritorijas, tačiau iki šios dienos vaikinas nerastas.
Vyro požymiai: apie 185 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo. Buvo apsirengęs tamsias sportines kelnes, tamsų sportinį megztinį, avėjo salotinės spalvos sportinius batelius. Jaunas vyras turi sveikatos sutrikimų.

Pareigūnai prašo atsiliepti asmenis, kurie laikotarpiu nuo 2018 m. sausio 28 d. 15 val. iki sausio 29 d. vyko keliu JonavaŽasliaiKalniniai Mijaugonys ir galbūt matė ar pavežė ieškomą jaunuolį. Visus asmenis, ką nors žinančius apie dingusiojo M. Andriuškevičiaus buvimo vietą ar galinčius suteikti reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK  tel.: (8 37) 303 450, (8 346) 67820 arba rašyti el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..