Neapsieita be narkotikų, alkoholio, KET ir viešosios tvarkos pažeidimų

Antradienis, 12 February 2019 10:45 Parašė 

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai vėlyvą sekmadienio vakarą Jonavoje ir Jonavos rajone vykdė priemonę, skirtą gyventojų daromiems pažeidimams nustatyti ir juos užkardyti. Vykdytos priemonės metu Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės pareigūnai patikrino 207 transporto priemones ir 79 asmenis.
Nustatyti 4 asmenys, galimai neteisėtai disponavę narkotinėmis medžiagomis, dar vienas asmuo sulaikytas dėl to, kad galimai vartojo narkotines medžiagas. Nustatyti 3 Kelių eismo taisyklių pažeidimai: neblaiviam vairuotojui nustatytas lengvas girtumo laipsnis, dar vienas vairuotojas vairavo transporto priemonę, neturėdamas teisės vairuoti, nustatytas vairuotojas, nesilaikęs kelio ženklo reikalavimo. Pareigūnai nustatė taip pat du viešosios tvarkos pažeidimus, asmenims surašyti protokolai dėl alkoholinių gėrimų vartojimo ar turėjimo, kai tai daro jaunesni negu 20 m. asmenys.
Kauno apskrities policijos pareigūnai ragina gyventojus elgtis atsakingai ir primena, kad tokios ir panašios policinės priemonės bus intensyviai vykdomos ir toliau.

Nuo kelio – tiesiai į griovį

Vasario 9-ąją, apie 25 min. po vidurnakčio, Jonavos r., Mimalių k., vyro (gim. 1987 m.) vairuojamas automobilis „Audi A3“ nuvažiavo nuo kelio į griovį. Vairuotojui įvykio vietoje nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,56 prom.

Išgertuvės baigėsi ligoninėje

Vasario 9-ąją, apie 40 min. po vidurnakčio, išgertuvių metu įvykus konfliktui, neblaivus (2,39 prom.) Kosmonautų g. gyventojas (gim. 1988 m.) peiliu sužalojo neblaivų vyrą (gim. 1979 m.), kuris dėl durtinės žaizdos krūtinėje ir rankoje paguldytas į ligoninę. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Konflikto metu trenkė į nosį

Vasario 10 d., apie 18 val., Jonavoje, Chemikų g., vyras (gim. 1986 m.) trenkė kitam vyrui (gim. 1998 m., nustatytas 1,33 prom. girtumas). Įvykis tiriamas.

Įkaušusio vairuotojo kelionę sustabdė pareigūnai

Vasario 9 d., apie 14 val. 35 min., kelyje Kaunas–Jonava pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „Renault“. Transporto priemonės vairuotojui (gim. 1974 m.) nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,32 prom. 

Policijos inf.