×

Įspėjimai

JUser: :_load: Nepavyko įkelti nario su id: 43
Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Sportas

Pergalingos Jonavos karatistų kovos Kaune

Antradienis, 15 March 2016 14:47 Parašė 

Kaune vykusiose atvirose miesto kiokušin karate varžybose dalyvavo ir sporto klubo „Kumite“ sportininkai (treneriai Valdas Braslauskas ir Alfredas Jakštas), kurie vėl pasižymėjo sėkmingais startais. Šiame čempionate varžėsi net 250 atletų iš įvairiausių šalies kampelių.

Pasak trenerio A.Jakšto, klubams ne iš Kauno į varžybas buvo leista atvesti ne daugiau nei 10 sportininkų vaikų ir jaunių grupėse. Įvairiose kategorijose Jonavos jaunieji sportininkai įsirašė daugybę prizinių vietų. Net penki SK „Kumite“ atletai pasidabino pirmosios vietos medaliais. Juos laimėjo Mantas Klapatauskas, Kristupas Petronis, Nikita Mitiulin, Aurimas Baužys ir Osvaldas Balčius (jaunių grupėje).

Antrąją vietą varžybose iškovojo Mantvydas Stasiukonis, kuris laimėjo dvi kovas ir tik finale turėjo pripažinti Kėdainių atstovo pranašumą.

Į savo kraitį Jonavos sportininkai susižėrė ir nemažai trečiosios vietos apdovanojimų. Šia vietas iškovojo Gediminas Cvykas, Erikas Velička, Jonas Štendelis bei Karolis Petronis.

Suaugusiųjų varžybose staigmeną pateikė SK „Kumite“ auklėtinis Justas Bradauskas, kuris svorio kategorijoje iki 80 kg tarp dvylikos kovotojų tapo vicečempionu. Kelyje link finalo, jonavietis parklupdė kėdainiškį bei kaunietį, Lietuvos jaunimo grupės antros vietos laimėtojas ir Europos čempionato dalyvį. Finale mūsų rajono sportininko laukė labai pajėgus varžovas iš Kėdainių Aurimas Šmigelskis, daugkartinis šalies čempionas, Europos jaunių čempionas ir jaunimo vicečempionas. J.Bradauskas užtikrintai kovojo du raundus, o pratęsime pirmaudamas jonavietis praleido smūgį ir tuo būdu teko nusileisti varžovui.