Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Renginiai

Apdovanoti geriausieji. Jie to verti

Antradienis, 15 January 2019 09:18 Parašė 

Kiekvienas kolektyvas turi savų tradicijų ir bene svarbiausia yra pagerbti įmonės, organizacijos darbuotojus, padėkoti jiems už kokybiškai ir operatyviai atliekamus darbus, sugebėjimą bendrauti tiek su kolegomis, tiek su klientais.

Praėjusį penktadienį UAB „Jonavos paslaugos“ pagerbė ir nominacijomis „Metų darbuotojas 2018“ apdovanojo labiausiai nusipelniusius kolektyvo narius. Bendrovės direktorius Edmundas Mulokas dėkojo savo darbuotojams, kurių veikla yra bene labiausiai matoma rajone, ir linkėjo visiems sveikatos, kad šie metai būtų sėkmingi.       

„Jonavos paslaugų“ darbuotojus pasveikinti atvyko Jonavos rajono savivaldybės meras Eugenijus Sabutis. „Mes galime pastatyti namus, nutiesti takus, apšviesti gatves, bet gyvename ne muziejuje, ne po stikliniu gaubtu. Jūsų darbas nematomas, tačiau visi iškart pastebi, jei ko pritrūksta“, – sakė rajono vadovas, sveikindamas gausų bendrovės kolektyvą.    

Už darbštumą, pareigingumą, imlumą įvairioms naujovėms ir pasiūlymams apdovanotas vairuotojas-santechnikas Eimantas Marčiulionis (bendrovėje dirba 13 m.); sąskaitininkė Jolita Auglienė, kruopšti, atsakinga, „Jonavos paslaugoms“ atidavusi 33 m.; 15 m. čia dirbanti vyriausioji buhalterė Giedrutė Jogminienė nominuota už nepriekaištingą darbą, greitą ir efektyvų sprendimų priėmimą; valytoja-kiemsargė Rasa Lebedevienė (bendrovėje dirba 11 m.), už kruopštų darbą nuolat giriama jonaviečių; per 10 m. „Jonavos paslaugose“ triūsiantis atliekų tvarkymo darbininkas, darbininkų atliekoms tvarkyti grupės brigadininkas Dainius Stundis, kurio žmona ir tėtis – taip pat darnaus „Jonavos paslaugų“ kolektyvo nariai; apdovanotas krovininio automobilio su manipuliatoriumi vairuotojas Tomas Štreimikis. 6 m. bendrovėje dirbantis Tomas domisi technika, todėl jam buvo patikėta vairuoti nauja šiukšliavežė „Scania“. Vyras, pasak „Jonavos paslaugų“ vadovų, yra labai motyvuotas, pareigingas, mandagus ir darbštus, jam patikėtas užduotis atlieka nepriekaištingai, greitai ir kokybiškai.   

„Metų partnerio 2018“ nominacija įteikta dendrologei-biologei, želdinių projektų rengimo vadovei Danguolei Liagienei. Jos dėka iš esmės pasikeitė ne tik bendrovės, bet ir visų rajono atsakingų specialistų požiūris į želdinių sodinimą ir priežiūrą. Pagal Danguolės projektus įrengtas Jonažolių skveras, apželdinta žiedinė sankryža (link Ukmergės), įrengti gėlynai ant Rimkų laiptų, Sąjūdžio ir Santarvės aikštėse. D. Liagienei šis apdovanojimas tapo malonia staigmena: moteris teigė, kad jos sumąstyta idėja taip ir liktų kaboti „ore“, jei nebūtų kam jos įgyvendinti, prižiūrėti ir puoselėti.    

Nominacijas teikė „Jonavos paslaugų“ direktorius E. Mulokas, jo pavaduotojas daugiabučių namų administravimui Bronislovas Liutkus, vyr. buhalterė Giedrutė Jogminienė, direktoriaus pavaduotojas komunaliniam ūkiui Ričardas Laboga.

Meilę kraštui ir žmogui akcentavo vakaro vedėjas aktorius, Nacionalinio Kauno dramos teatro generalinis direktorius Egidijus Stancikas, o puikią nuotaiką spinduliavusi grupė „La Forza“ (Vaida Genytė, Neringa Nekrašiūtė ir Renata Norvilė) sulaukė karštų aplodismentų ir daug „bravo“. 

Karolina VIČIŪTĖ