Paskelbtas Renginiai

Iniciatyva „Padovanok suknelę“ – Jonavoje

Ketvirtadienis, 06 December 2018 13:47 Parašė 

Kiek mažiau nei prieš mėnesį visai atsitiktinai pamačiau internete kvietimą prisijungti prie labai gražios ir moteriškos akcijos „Padovanok suknelę“ ir šventę suorganizuoti savo mieste. Jonavoje toks renginys – pirmasis.

Nė nedvejodama savo mintimis apie renginio organizavimą Jonavoje pasidalijau su keliomis merginomis, kurios dėl kilnios ir gražios idėjos sutiko prisijungti prie iniciatyvos. Mes dirbome kaip komanda, turėjome aiškų tikslą, viziją, kaip norime, kad įvyktų šventinis renginys.

Šiame renginyje puikiai atsispindi tarpinstitucinis bendradarbiavimas, kai neskaičiuodamos laiko sąnaudų skirtingų profesijų atstovės, turėdamos bendrą tikslą, viziją pasiekėme tai, ką ir pamatė renginio dalyviai. 

Sakoma, kad gerumas – vertybė, kuri pasireiškia tuomet, kai sugebame duoti visiškai nesitikėdami atlygio. Tai viena iš geriausių žmogaus būdo savybių, dėl kurios gebame suteikti džiaugsmą tiek sau, tiek kitiems. 

Tariu ačiū Jonavos rajono moterims, kurios pasidalijo savo suknelėmis ir papuošė renginio dalyves. Nuoširdžiai dėkoju Socialinių paslaugų centro direktorei Valentinai Demidenko ir darbuotojoms Rasai Babilienei, Živilei Tumavičienei, mūsų viešniai Erikai Vitulskienei, rajono merui Eugenijui Sabučiui, administracijos direktoriaus pavaduotojai Vijolei Šadauskienei ir visiems kitiems, kurie neatlygintinai prisidėjo prie šios gražios akcijos. 

Tikiu, kad ši akcija taps gražia tradicija tokią šventę organizuoti Jonavoje kasmet! 

Evelina DARVIDĖ

Tarpinstitucinio bendradarbiavo koordinatorė