Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Rajono naujienos

Juškonių kultūros centre vyko derliaus šventė

Penktadienis, 16 November 2018 08:02 Parašė 

Praėjusį šeštadienį Juškonių kultūros centre vyko derliaus šventė „Aruodai jau pilni“.

Tai tarsi visų metų ataskaita už darbą, derlių, už vargą ir džiaugsmą. „Nors ši vasara buvo gana sausringa, bet vis tiek yra kuo pasidžiaugti“, – sakė ŽŪB „Pauliukai“ vadovas Andrejus Štombergas. Į šventę atvyko ir rajono meras Eugenijus Sabutis, Sveikatos, ekologijos ir socialinių reikalų komiteto pirmininkė Birutė Platkauskienė, taip pat Žeimių seniūnijos seniūnas Faustas Pilipavičius. 
Koncertinėje programoje dalyvavo Jonavos kultūros centro vokalinis ansamblis „Presto“ (vad. Solveiga Maslauskaitė), Ruklos kultūros centro vaikų ir jaunimo teatras „Kaukutė“ (vad. Vilma Praškevičienė), Juškonių kultūros centro meno mėgėjų kolektyvai: moterų vokalinis ansamblis „Viola“, merginų popmuzikos grupės „Syno“ solistės Karolina Korsakovaitė ir Ramona Mongirdaitė, vaikų popmuzikos grupė „Vaikystė“ (vad. Violeta Michelkevičienė), liaudiškos muzikos grupė, folkloro ansamblis (vad. Valerija Degutienė), programoje šoko Rimos Blažienės jaunimo šokių kolektyvo „Kareiviškas tango“ nariai – Ugnė Raževičiūtė ir Aivaras Pagrandis. 
Bendruomenės pirmininkė įteikė nominacijas labiausiai per metus nusipelniusiems kaimo žmonėms. 
Antroje šventės dalyje griausmingai aidėjo vakaro svečiai – grupės „Čilinam“ dainininkai. Po jų koncerto visi ėjo į lauką ir prie kultūros centro stebėjo lazerių šou, kurių programą pabaigė triukšmingi fejerverkai.
Naktišokius vedė muzikantas Vitalijus iš Molėtų krašto.

Prieš renginį, ir renginio metu visi atvykusieji turėjo galimybę apžiūrėti vietinių gyventojų sukurtą derliaus gėrybių parodą, įsikūrusią Juškonių kultūros centro fojė. 
Šventės metu vyravo džiaugsminga, iškilminga nuotaika.

Juškonių bendruomenė